Nogomet

Iniesta: "Ovo se može dogoditi kada se ne pojavite na utakmici"

Maj Gašparac • četvrtak, 21.02.2013.
Iniesta: "Ovo se može dogoditi kada se ne pojavite na utakmici"
Foto: Kristijan Komarica

Nakon poraza od 2:0 od Milana u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, u redovima Barcelone vladalo je loše raspoloženje. Nogometaši Blaugrane jako su razočarani zbog poraza, no vjeruju kako u uzvratu mogu preokrenuti rezultat i plasirati se u sljededeći krug.

Svoje dojmove nakon poraza od Milana iznio je vezni igrač Barcelone Andres Iniesta, koji smatra da njegova momčad nije odigrala u skladu sa svojim mogućnostima: "Ovo je jako loš rezultat. Kada se ne pojavite na utakmici, to se može dogoditi", izjavio je.

S njim se slaže i branič Blaugrane Dani Alves: "Mogli smo odigrati bolje. Lige prvaka je veliko natjecanje u kojem se ništa ne dobiva besplatno, za sve se mora boriti", rekao je Brazilac.

Razočaran nakon poraza bio je i Cesc Fabregas, koji vjeruje da njegova ekipa može preokrenuti rezultat u uzvratu i plasirati se u četvrtfinale: "Ovo nije bio šok, znali smo da se takva stvar može dogoditi. No, kada pogledate što je ova momčad učinila u posljednjih pet godina, morate razmišljati pozitivno. Znamo da možemo uspjeti", izjavio je 25-godišnjak za Sky Sports

"Nismo protiv Milana bili na pravoj razini, mislim da smo platili zbog našeg fizičkog stanja, neki igrači su bili na svojim granicama. Trebali smo odigrati bolje, a mislim da nas očekuje vrlom uzbudljiv uzvrat", poručio je Fabregas, čija momčad sljdeću utakmicu igra sa Sevillom, a potom joj slijede dva okršaja s velikim rivalom Real Madridom.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.02.2013. u 18:07
    vjerujem da će na Kamp Nou proraditi njihov žrvanj i da će mljeti kako samo oni znaju
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.02.2013. u 22:14
    Uzeo si mi rijec iz usta,ali drago mi je zato sto su svi mislili da ce ih ubit sa par razlike ,a ono kaila :-)
    Obrisan korisnik
  • dras_l21.02.2013. u 20:43
    koštat će ih period bez trenera, ne vodi se pravilna politika rotacije igrača .... kad Barca ima svoj dan može zabiti 4 komada svakoj momčadi svijeta, ali sa druge strane su Talijani koji najbolje na svijetu čuvaju rezultat ... a tu je i pitanje koji sudac će im suditi, tj. kriterij za slobodnjake... [više na forumu]
    dras_l
  • Obrisan korisnik21.02.2013. u 20:23
    Ako Barsa ne dadne zgoditak u prve 15 minute nece nista do kraja,al ako uspe zabit na pocetku bice veselje....
    Obrisan korisnik
  • The Phantom21.02.2013. u 16:50
    Iniesta zakaže i odma stroj ne ide ka podmazan, nije slučajno
    The Phantom