Nogomet

Muntari: "Iznenadio me pogodak, a Barcelona je u uzvratu spremna na lude stvari. Neće biti lako"

Maj Gašparac • četvrtak, 21.02.2013.
Muntari: "Iznenadio me pogodak, a Barcelona je u uzvratu spremna na lude stvari. Neće biti lako"
Foto: EPA

Pogocima Kevin-Princea Boatenga i Sulleyja Muntarija Milan je svladao Barcelonu u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka i na uzvrat na Camp Nou putuje s dva pogotka prednosti...

"Igrali smo kao momčad i slušali smo našeg trenera, koji nas je fantastično postavio na terenu. Bili smo jako disciplinirani i zatvorili smo svaki put koji je Barcelona mogla iskoristiti", izjavio je nakon utakmice strijelac drugog pogotka za Milan Sulley Muntari.

"Ostvarili smo velik nastup, pokazali smo veliku žrtvu i duh. Pobijedili smo u velikoj utakmici protiv velikog kluba. Znali smo da će Barcelona imati posjed lopte, ali trener nas je dobro pripremio", rekao je nakon susreta vratar Milana Christian Abbiati.

Ganski nogometaš prokomentirao je protivničku momčad sljedećim riječima: "Barcelona je vrhunski klub, igraju fantastičan nogomet i imaju odlične igrače. Ako igrate protiv njih bez koncentracije mogu vam nauditi, no znali smo kakav nas protivnik očekuje. Sve je dobro prošlo i sretni smo", rekao je.

Muntari se upisao među strijelce devet minuta prije kraja utakmice, a to je bio njegov prvi pogodak u Ligi prvaka. "Prije utakmice sam govorio svojoj ženi da nikad prije nisam postigao pogodak tako da me je ovo iznenadilo, jako sam sretan zbog gola i momčadi", rekao je.

Nogometaše Milana očekuje težak zadatak u uzvratu na Camp Nou, koji je na rasporedu za tri tjedna. Muntar upozorava da Rossonere tada očekuje težak ispit.

"Na Camp Nou nije nikad lagano. Možete pobijediti s četiri ili pet pogodaka razlike, ali Barcelona je spremna na lude stvari u uzvratu. Imamo dva gola prednosti i dat ćemo sve od sebe", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.02.2013. u 12:00
    zagor tvoja luda glava nemoze postati klasa.. zaboravio si reci el sharawya malo si pogledaj statistiku od messija i el sharawya dok je messi bio u tim godinama nije bio bolji od faraona
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.02.2013. u 18:55
    prika pobro si minuse ali u biti si u pravu, od cijelog milana nema zapravo nitko tko je ili može postati klasa tipa messija ronalda ili ibre... najbliže je boateng koji je stvarno dobar i balotelli koji je nepoznanica x, ali ovo je svakako allegrijev i momčadski uspjeh, za rušenje ovog... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.02.2013. u 16:33
    jbte fejs!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.02.2013. u 15:39
    sta je velicina trenera? kad od jednog prosjecnog igraca kao sto je muntari dobrom taktikom dobijes igraca utakmice protiv barcelone...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.02.2013. u 15:28
    Na fejsu ekipa slavi kao da je sve gotovo. Kako bi tek izgledalo da je bilo fejsa 2004 kad je Milan razbio Deportivo 4-1 u prvoj tekmi, a u uzvratu popušio 4-0. Trebaš biti oprezan do kraja, jer ovo je samo prvi dio.
    Obrisan korisnik