Košarka

Redick iz Orlanda u Milwaukee, Crawford novi član Celticsa

Josip Piršljin • četvrtak, 21.02.2013.
Redick iz Orlanda u Milwaukee, Crawford novi član Celticsa

U 21 sat po srednjoeuropskom vremenu istekao je trade deadline za NBA klubove. Nije bilo osobito zvučne razmjene, a najzvučnija je bila ona u kojoj je novu sredinu pronašao J.J. Redick. Dosadašnji član Orlando Magica krenuo je put Milwaukeeja, dok će Jordan Crawford odsad nastupati za Boston Celticse.

S obzirom da na ljeto postaje slobodan igrač, Orlando Magic je odlučio mijenjati J.J. Redicka. Poslao ga je u redove Milwaukee Bucksa, a zajedno s njim će i Gustavo Ayon i Ish Smith kao dio dogovora oko razmjene igrača.

U suprotnom smjeru krenuti će Doron Lamb, Tobias Harris i Beno Udrih, slovenski košarkaš i bivši igrač ljubljanske Olimpije. Bucksi bi na ljeto mogli ponuditi Redicku stalni ugovor s obzirom da je ove sezone poboljšao prosjek postignutih koševa na 15,1 po utakmici.

Washington Wizardsi su mijenjali Jordana Crawforda koji će odsad nositi zeleni dres Boston Celticsa. Crawford je i sam izrazio želju za odlaskom pošto više nije dobivao veću minutažu. Put glavnog grada SAD-a krenuti će Leandro Barbosa i Jason Collins.

Crawford ove sezone ima prosjek od 13,2 poena po susretu uz 3,7 asistencija što je manje nego prošle tri sezone koje je proveo u Wizardsima. 2010. godine je bio 27. pick na NBA draftu, a nakon toga Netsi su ga poslali u Atlantu gdje je proveo početnu sezonu.

Foto: Wikipedia, Keith Allison

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaTop temaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik22.02.2013. u 09:59
    kad sam vidio naslov sokiralo me, gledam jesu normalni ti clippersi, pa nece valjda jamala trejdat? al ipak sve u redu :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.02.2013. u 23:07
    Drago mi je da se nisu puno izmišali rosteri i ovako jedva išta od NBA pogodin na kladioni.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik21.02.2013. u 22:51
    Od cijele najavljivane velike priče na kraju čorak...par kozmetičkih tradeova, a od pravih stvari ništa...
    Obrisan korisnik