Nogomet

Gennaro Gattuso postao trener-igrač u Švicarskoj

Maj Gašparac • ponedjeljak, 25.02.2013.
Gennaro Gattuso postao trener-igrač u Švicarskoj
Foto: EPA

Bivši talijanski reprezentativac i dugogodišnji član Milana Gennaro Gattuso postao je trener-igrač u švicarskom prvoligašu Sionu. Talijanski nogometaš član je švicarske momčadi od početka sezone, a u ponedjeljak će obnašati i ulogu njenog trenera...

Talijanski nogometaš Gennaro Gattuso obnašat će dužnost trenera-igrača švicarskog prvoligaša Siona nakon što je dosadašnji trener Victor Munoz degradiran na drugu dužnost u klubu.

Ta odluka donesena je nakon što je Sion u nedjelju uvjerljivo poražen od Thuna rezultatom 4:0. "Do daljnjega će igrači sami voditi računa o svojim djelatnostima. Klupska uprava je povjerila odgovornost nad momčadi kapetanu Gennaru Gattusu", poručili su iz švicarskog prvoligaša.

Gattuso je u Sion stigao na početku ove sezone, a prije toga je 13 godina bio član talijanskog Milana. Prije dolaska u Rossonere branio je boje škotskog Rangersa te talijanskih Salernitane i Perugie.

Sion se trenutno nalazi na četvrtom mjestu švicarskog prvenstva, s 35 osvojenih bodova u 21 odigranom kolu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ž n se kva25.02.2013. u 22:23
    Žalosno ga je gledat kako sad više vremena provodi ležeći na travnjaku, maše rukama i priča sa sucima.Ipak o motivaciji bi mogao naučit malo suigrače. Tu je uvijek bio jak. Možda i neki trener od njega dođe.
    ž n se kva
  • Obrisan korisnik25.02.2013. u 22:10
    Nisam ljubitelj talijanskih igrača, ali Gattusa sam uvijek cijenio. Tko može zaboraviti onaj sprint u finalu LP protiv Juventusa u 118 minuti?! Kralj!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.02.2013. u 20:10
    Biti će odličan trener, jer zna motivirati majstor. Sion je krenuo fantastično u sezonu, ali su pali dosta. Neka ih digne Gennaro, a onda u neki veći klub :)
    Obrisan korisnik
  • nido25.02.2013. u 19:19
    Legenda!!! Covjek koji bi, u najboljim godinama karijere, danasnjeg Mesija stavio u dzep!!!
    nido