Nogomet

Valdano: "Real puca od samopouzdanja, ništa nije važnije od osvajanja Lige prvaka"

Maj Gašparac • subota, 02.03.2013.
Valdano: "Real puca od samopouzdanja, ništa nije važnije od osvajanja Lige prvaka"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Bivši sportski direktor Real Madrida Jorge Valdano vjeruje kako će Kraljevski klub svladati Manchester United i plasirati se u četvrtfinale Lige prvaka...

Uoči uzvratne utakmice osmine finala lige prvaka između Real Madrida i Manchester Uniteda bivši sportski direktor Kraljevskog kluba Jorge Valdano otkrio je kako je uvjeren u prolazak španjolske momčadi.

Prva utakmica između Real Madrida i Manchester Uniteda odigrana je u Španjolskoj, a završena je rezultatom 1:1, što daje malu prednost engleskoj momčadi. No, Valdano vjeruje da njegova bivša momčad, čiji je bio igrač od 1979. do 1985. godine, ima puno samopouzdanja zbog pobjede nad Barcelonom u Kupu kralja te da će svladati i United.

"Nakon pobjede na Camp Nou, Real Madrid puca od samopouzdanja prije najvažnije utakmice u sezoni protiv Uniteda", izjavio je Valdano za Cadena Ser.

Bivši član Kraljevskog kluba ističe važnost Lige prvaka ove sezone: "Ništa nije bitnije od osvajanja desetog naslova pobjednika Lige prvaka u klupskoj povijesti", poručio je.

Valdano je zatim detaljnije prokomentirao susret s Crvenim vragovima: "Utakmica protiv Manchester Uniteda će biti više taktička od one s Barcelonom. Domaći navijači će shvatiti ako Alex Ferguson odluči postaviti svoju momčad da igra povučeno, a mislim da će to biti slučaj", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.03.2013. u 13:45
    koje bi to doseg bio za kraljevski klub,10 naslov ,ufff,stvarno nešto
    Obrisan korisnik