Košarka

Tony Parker pauzira oko četiri tjedna

Ivor Krapac • subota, 02.03.2013.
Tony Parker pauzira oko četiri tjedna

San Antonio Spursi će se u dolazećem razdoblju u borbi za zadržavanje prvog mjesta Zapadne konferencije u NBA ligi morati snaći bez Tonyja Parkera. Nakon liječničkog pregleda obavljenog u subotu, objavljeno je da će francuski razigravač zbog ozljede lijevog gležnja pauzirati oko četiri tjedna...

Ozljeda gležnja koju je pretrpio u trećoj četvrtini u sinoćnjoj pobjedi protiv Sacramento Kingsa koštat će Tonyja Parkera višetjedne stanke. Kako je otkriveno nakon subotnjeg liječničkog pregleda, francuski organizator igre u dresu San Antonio Spursa propustit će naredna oko četiri tjedna.

Da je riječ o problemu koji nije bezazlen, moglo se zaključiti po riječima Gregga Popovicha poslije utakmice koju je njegova momčad dobila sa 130:102. Trener Spursa je već tada bio svjestan da na Parkera neće moći računati neko vrijeme.

Spursi su trenutno vodeća momčad na Zapadu i u ligi, s omjerom pobjeda i poraza 46-14. Tony Parker bio je glavni motor u tih 60 utakmica, predvodeći momčad u poenima (21 po susretu) i asistencijama (7,6).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!