Nogomet

Kranjčar: "Ono što nam je Blohin rekao u svlačionici poslije utakmice mora ostati među nama"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 04.03.2013.
Kranjčar: "Ono što nam je Blohin rekao u svlačionici poslije utakmice mora ostati među nama"
Foto: Kristijan Komarica

Kijevski Dynamo nije na željeni način otvorio proljetni dio prvenstva, a Niko Kranjčar dobio je od Olega Blohina sat vremena. Hrvatski je nogometaš svjestan da posao nije odrađen...

Kryvbas je na gostovanju u glavnom gradu Ukrajine kod Dynama osvojio bod, a favorizirane domaćine ostavio bez dva, koja bi se mogla pokazati vrlo važnima u borbi za drugo mjesto na tablici. Šahtar zasad ne izgleda kao da planira ispustiti prvo iz svojih ruku.

"Uvijek je teško igrati kada se protivnik momčadski brani. Kryvbas je igrao s 11 igrača u obrani i učinio je sve što je mogao", izjavio je poslije utakmice hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar, koji je počeo u udarnoj postavi, ali je u drugom poluvremenu napustio igru.

"Uspjeli smo u svojoj namjeri i zabili smo prvi pogodak. Potom smo kontrolirali igru i mogli zabiti još, ali smo umjesto toga primili pogodak", dodao je za klupski web.

Raspoloženje u Dynamovoj svlačionici nije bilo dobro, otkrio je Kranjčar: "Svi smo nesretni, nismo zadovoljni načinom na koji smo odigrali. Moramo se popraviti ako želimo drugo mjesto i u svih preostalih 11 utakmica moramo igrati na pobjedu".

"Metalist iz Harkiva i Dnipro ubilježili su pobjede i naš kiks komplicira situaciju. Ono što nam je Blohin rekao u svlačionici poslije utakmice mora ostati među nama", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!