Nogomet

Kaka: "Ne znam je li isključenje Nanija bilo ispravno. Nije lako igrati s desetoricom"

Maj Gašparac • srijeda, 06.03.2013.
Kaka: "Ne znam je li isključenje Nanija bilo ispravno. Nije lako igrati s desetoricom"
Foto: EPA

U utorak navečer Real Madrid je svladao Manchester United na gostovanju na Old Traffordu i plasirao se u četvrtfinale Lige prvaka, a susret je obilježilo i isključenje nogometaša Crvenih vragova Nanija u drugom poluvremenu. Svoje dojmove oko tog događaja i utakmice u cijelosti iznio je nogometaš Kraljevskog kluba Kaka.

Brazilski nogometaš u redovima Real Madrida, Kaka, osvrnuo se na okršaj između svojeg kluba i Manchester Uniteda, u kojemu je španjolska ekipa slavila 2:1 i izborila prolazak u četvrtfinale Lige prvaka. Real Madrid je u svojoj povijesti devet puta osvajao naslov europskog prvaka, a Brazilac smatra kako mogu otići do samog kraja i ove godine.

"Mislim da je rezultat zaslužen i prolazak nam donosi vjeru da možemo osvojiti deseti naslov. Bili smo svjesni važnosti ovog susreta, baš kao što smo znali i koliko je bitna utakmica protiv Barcelone."

"Još nismo ništa osvojili, ali ovo je bitan korak prema naprijed. Sretan sam nastupom momčadi jer znam koliko je teško ovdje igrati i izbaciti Manchester United", izjavio je Kaka.

Utakmicu u Manchesteru obilježio je i prekršaj nogometaša domaće momčadi Nanija nakon deset minuta igre u drugom poluvremenu. Portugalac je zbog starta na Arbeloi dobio izravan crveni karton, što je izazvalo veliko nezadovoljstvo kod domaćina, koji smatraju da je prestrogo kažnjen.

Kaka je nakon susreta prokomentirao i taj događaj: "Ne znam je li isključenje Nanija bilo ispravno, nisam siguran što se točno dogodilo. Suci moraju vrlo brzo odlučiti i nisu u laganoj situaciji. Nije lako igrati s desetoricom", izjavio je.

Brazilac je za kraj prokomentirao i kako je sudac Cüneyt Cakir propustio dosuditi kazneni udarac u korist njegove ekipe: "Došlo je i do igranja rukom nakon udarca Gonzala Higuaina, takve stvari se događaju u utakmicama i morate krenuti dalje", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik06.03.2013. u 21:20
    Doslo je i do nockouta Vidica sa dvije ruke pa eto nitko se ne zali.
    Obrisan korisnik