Košarka

Durant i Westbrook u listopadu dolaze u Europu

Branimir Korać • petak, 08.03.2013.
Durant i Westbrook u listopadu dolaze u Europu
Foto: EPA

NBA liga objavila je raspored odigravanja predsezonskih utakmica uoči sljedeće sezone koje će se igrati van teritorija SAD-a i Kanade. U Europu dolaze dvije momčadi i to Oklahoma City Thunder i Philadelphia 76ers...

U sklopu NBA Europe Live Tour 2014 dvije NBA momčadi gostovat će u Europi. NBA liga je potvrdila kako će to biti Oklahoma City Thunder i Philadelphia 76ers.

Oklahoma će 5. listopada gostovati u Istanbulu gdje će igrati protiv Fenerbahče Ülkera dok će Philadelphia dan kasnije u Španjolskoj igrati protiv Uxue Bilbaa. 8. listopada Thunder i 76ers će odigrati međusobnu utakmicu u Manchesteru.

Isto tako potvrđeni su još neki susreti na drugim kontinentima.

Tako će 10. listopada u Manili na Filipinima igrati Houston Rocketsi i Indiana Pacersi, a tri dana kasnije iste momčadi će se susresti u Kineskom Tajpehu.

Golden State Warriorsi i Los Angeles Lakersi odlaze na kinesku turneju gdje će prvu utakmicu odigrati 15. listopada u Šangaju, a tri dana kasnije susrest će se u Pekingu.

U Južnu Ameriku će otići Chicago Bullsi i Washington Wizardsi koji će 12. listopada igrati u Rio de Janeiru.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • narada10813.03.2013. u 15:41
    Mogli bi navratiti u Sinj, i tamo se igra luda košarka, pa bi se KD i RW osjetili kao kod kuće (j...š Manchester, je li sve u soldima?).
    narada108