Zimski sportovi

Gojanović: "Medveščak neće posustati. Iduće sezone opet ćemo biti klub za najveće izazove"

Borna Rupnik • subota, 09.03.2013.
Gojanović: "Medveščak neće posustati. Iduće sezone opet ćemo biti klub za najveće izazove"
Foto: Davor Sajko

Poslije ispadanja u četvrtfinalu EBEL-a, predsjednik Medveščaka Damir Gojanović najavio je kako projekt neće stati. Štoviše, njegovu momčad čekaju novi izazovi...

Nakon polufinala, četvrtfinala pa ponovno polufinala, četvrta sezona zagrebačkih Medvjeda u EBEL-u još je jednom okončana u četvrtfinalu doigravanja. Red Bull iz Salzburga slavio je u četiri utakmice - od čega tri puta u produžetku - a Medveščak u dvije.

Andy Sertić: "Nakon utakmice trener nam je ušao u svlačionicu i rekao da je ponosan na nas. Pogodio nas je ovaj poraz. Svi smo mi prijatelji i nema ništa ljepšeg od osvajanja naslova s prijateljima. Žao nam je što to nećemo ostvariti ove sezone. Oni porazi u Zagrebu koštali su nas ispadanja".

"Naravno da sam tužan što smo ispali i što je jedna nezaboravna sezona završila nakon ove šeste utakmice. Vjerovao sam u nedjelju", komentirao je za službene stranice kluba predsjednik Medveščaka Damir Gojanović.

Gojanović je, međutim, zadovoljan onime što je prikazano u upravo završenoj sezoni za Medveščak: "Bez sumnje sam vrlo ponosan na momčad, ali i na navijače koji su u Salzburgu pokazali kako i na koji način se bori i izgara za svoj klub, na ledu, pored leda i ispred televizijskih ekrana".

"I ove sezone smo svi zajedno pokazali da smo veliki klub, a siguran sam da nas u sezonama ispred nas očekuju još veće i bolje stvari. Medveščak će, siguran sam, i iduće sezone biti klub za najveće izazove, nećemo posustati i pokazat ćemo zašto smo već godinama lijepa i nezaboravna sportska priča", nastavio je predsjednik kluba koji bi iduće sezone mogao igrati u drugoj najjačoj ligi na svijetu, KHL-u.

"Veselim se novim izazovima, s još boljom sezonom i još jačim Medveščakom", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.03.2013. u 13:34
    Da, zvučnija pojačanja poput Jeffreya koji imaju kapacitet za NHL jedva čekaju doći i igrat EBEl ligu.
    Obrisan korisnik
  • nido09.03.2013. u 23:36
    Treba dovesti bar dva zvucnija pojacanja poput Dustina Jefreya.
    nido