Nogomet

Bilić: "Nismo zaslužili poraz, bili smo bolji protivnik osim u zadnjih 15 minuta prvog dijela"

Branimir Korać • nedjelja, 10.03.2013.
Bilić: "Nismo zaslužili poraz, bili smo bolji protivnik osim u zadnjih 15 minuta prvog dijela"
Foto: Kristijan Komarica

Moskovski Lokomotiv otvorio je nastavak sezone ruskog prvenstva porazom u moskovskom dvoboju protiv Dinama. Domaćin je slavio 1:0, a trener Lokomotiva Slaven Bilić smatra kako njegova momčad nije zaslužila poraz...

Slaven Bilić s Lokomotivom nije uspio upisati pobjedu na startu nastavka sezone ruskog prvenstva. Dojam je bio bolji od rezultata koji je na kraju glasio 1:0 za gradskog rivala Dinamo.

Bivši hrvatski izbornik nakon susreta je naglašavao kako je njegova momčad bila bolji protivnik i nije zaslužila poraz.

"Utakmica je bila odlična, igrana je u odličnoj atmosferi i smatram da nismo zaslužili poraz jer smo bili bolji protivnik osim u razdoblju od 30. do 45. minute susreta. Dinamo nam je u tom razdoblju prodao dva kontranapada od kojih je jedan završio pogotkom i donio mu pobjedu. Mi smo bili značajno ofenzivniji, konstantno smo napadali i nemam što predbaciti igračima. Sreća nije bila na našoj strani", komentirao je nakon susreta Bilić.

Lokomotivu nije pomogao niti igrač više, domaćin se vrlo dobro branio i nakon isključenja Jusupova u zadnjih 20 minuta.

"Nakon što je isključen njihov igrač, lakše smo dolazili do tih 20 metara od gola, ali smo nailazili na zid od sedam-osam igrača Dinama koji nije bilo lako probiti. Nadam se da ćemo nastaviti igrati ovakav nogomet jer je moja momčad uistinu izgledala jako dobro na terenu. U nekoliko navrata Dinamo je doslovno s gol linije izbijao loptu", dodao je Bilić.

Nakon ovog poraza Lokomotiv se nalazi na desetom mjestu na ljestvici s 31 bodom dok je Dinamo petoplasirani sa svega dva boda više. U sljedećem kolu Bilićeva momčad ima na rasporedu još jedan gradski derbi, ovaj put protiv Spartaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Gustavo Fring10.03.2013. u 15:52
    bilić stalno priča o sreći, ali pogledajte prosinečkog. trenira slabiju ekipu od lokomotiva u ne previše slabijoj ligi i niže pobjede.
    Gustavo Fring
  • Obrisan korisnik10.03.2013. u 12:59
    Slavene, dobar si trener, ali previse prebacujes krivnju na sve druge elemente. Nemas rezultata u Lokomotivi i to bi te uskoro moglo stajati posla.
    Obrisan korisnik