Nogomet

Barcelona "točno zna kako igrati protiv Milana", Dani Alves spreman preuzimati rizik

Mišo Gulić • ponedjeljak, 11.03.2013.
Barcelona "točno zna kako igrati protiv Milana", Dani Alves spreman preuzimati rizik
Foto: EPA

Barcelona je kao uvertiru pred uzvratni ogled imala ligaški ogled s Deportivom kojeg je s Camp Noua ispratila s dva gola u mreži, međutim, bez obzira na vrlo skromne izvedbe u posljednje vrijeme, Katalonci su uvjereni da imaju recept za Milan...

Barcelonu u utorak očekuje silno važna utakmica u okviru osmine Lige prvaka kada će na svom stadionu loviti dva gola zaostatka iz prvog ogleda s Milanom, a kao jedan od glavnih zadataka bit uspostava momčadske igre s kojom su u većem dijelu sezone bili za koplje iznad ostalih.

Pomoćni, ali sada i "glavni" trener Barcelone Jordi Roura zna kako će se njegova momčad suprotstaviti Milanu, ali i kako će na terenu izgledati i gosti: "Točno znam kako ćemo igrati protiv Milana, ali i kako će oni igrati protiv nas."

"Iako mnogi pokušavaju predvidjeti početni sastav za utakmicu Lige prvaka, on još nije određen. Važno je da su svi igrači spremni, dok ćemo o nekim stvarima odlučiti naknadno", naglasio je strateg Barcelone.

Jedan od iskusnijih, Dani Alves, poručuje da će on i njegovi suigrači dati apsolutno sve od sebe kako bi izborili nastup u narednoj rundi natjecanja: "Dat ćemo sve od sebe da pobijedimo, ali ako ne preuzmemo rizik, onda nećemo slaviti. Pokazali smo da smo velika momčad, ali još nikada nismo napravili veliki preokret, no vjerujem da je ovo pravi trenutak za to."

"Ljudi moraju osjetiti da se mi idemo boriti za četvrtfinale, mora se ostvariti ta veza između nas i navijača", naglasio je Alves u izjavi za Barca TV.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

  • Apsolutni autsajder na krovu Europe

    Piše: Petar Jenjić

    Apsolutni autsajder na krovu Europe

    Europsko prvenstvo 2004. godine donijelo je jedno od najvećih iznenađenja u povijesti reprezentativnog nogometa kada je do zlata stigla...

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.03.2013. u 06:44
    X-2
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.03.2013. u 00:04
    danas ce barca prdnit u potić...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.03.2013. u 22:48
    Moje su simaptije uvijek na strani Njemačkih i Talijanskih klubova,isto tako i reprezentacija tih država!Sumnjam da Barca može zabiti 3 a ne primiti ni jedan golStrah me je suđenja,kakvog su imali Milan i Inter u polufinalima 2006 i 2010 na Nou Campu.2006,Ševčenku poništen čisti gol za 1.0 Milana i... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.03.2013. u 22:12
    ...lopta je okrugla
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.03.2013. u 22:00
    sve ćemo vidjeti na terenu
    Obrisan korisnik