Košarka

Amundson odbio Bullse i seli prema Hornetsima

Branimir Korać • ponedjeljak, 11.03.2013.
Amundson odbio Bullse i seli prema Hornetsima
Foto: EPA

Iskusni krilni centar Lou Amundson odbio je ponudu Chicago Bullsa za novim kratkoročnim ugovorom te će preseliti u redove New Orleans Hornetsa za duži ugovor i vjerojatno bolju minutažu...

30-godišnji krilni centar Lou Amundson pronašao je klub za koji će nastupati do kraja ove sezone. Amundson će preseliti u redove New Orleans Hornetsa koji su bili u potrazi za takvim profilom igrača.

2. ožujka Amundson je potpisao desetodnevni ugovor s Chicago Bullsima, međutim u četiri utakmice uopće nije ulazio u igru dok je u jednoj odigrao ukupno dvije minute.

Bullsi mu nisu bili spremni ponuditi dugoročniji ugovor već još jedan desetodnevni što je on odbio.

"Chicago mi je bio spreman ponuditi još jedan desetodnevni ugovor, ali osjetio sam da mi je bolje otići negdje gdje ću imati više prilika za nastupe", izjavio je Amundson.

U sedmogodišnjoj NBA karijeri prosječno je ubacivao 3.8 poena uz 3.6 skokova, igrao je za Utah Jazz, Philadelphiju 76ers, Phoenix Sunse, Golden State Warriorse, Indianu Pacers i Minnesotu Timberwolves. Najbolja sezona bila mu je 2009./2010. kada je u dresu Sunsa prosječno ubacivao 4.7 poena i 4.4 skoka po susretu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik12.03.2013. u 20:14
    dobar decko, nekad statistika ne kaze sve o igracu. Recimo u Pacersima je covjek uvijek odigrao svojih 10-15 minuta sa puno energije i svaka 50/50 lopta bi bila njegova. To ponekad ponese i ostatak ekipe. Zahvalan igrac za manje role, uvijek da 100% na treningu i utakmici.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.03.2013. u 08:27
    http://www.youtube.com/watch?v=sdlvUiSpNT4 da mu nije shaq sakrio bicikl, ne bi ni znao ko je taj tip :)
    Obrisan korisnik