Nogomet

Drogba: "Galatasaray je pokazao karakter. Pristup utakmici bio je fantastičan"

Borna Rupnik • srijeda, 13.03.2013.
Drogba: "Galatasaray je pokazao karakter. Pristup utakmici bio je fantastičan"

Didier Drogba i Wesley Sneijder dovedeni su u Galatasaray kako bi turska momčad imala veću šansu probiti se u četvrtfinale Lige prvaka. Schalke je pao, a prve zvijezde momčadi itekako su zadovoljne...

Galatasaray je na gostovanju u Gelsenkirchenu uspio izboriti svoju ulaznicu za društvo od osam najboljih europskih klubova. Nakon 1:1 u Istanbulu, pobijedio je 3:2 te će Didier Drogba i Wesley Sneijder dobiti priliku u još najmanje dva velika europska izazova.

"Galatasaray je pokazao karakter. Pristup utakmici bio je fantastičan", izjavio je napadač iz Obale Bjelokosti, koji je prošle sezone osvojio Ligu prvaka u dresu Chelseaja.

"Ostvarili smo dobar rezultat, a načinom na koji smo odigrali jednostavno samo oduševljen", dodao je Drogba za Sky Sports.

Nizozemski veznjak nije se želio poslije utakmice zamarati pitanjem koga bi Galatasaray volio izvući u četvrtfinalu elitnog natjecanja Starog kontinenta.

"Veliki smo uspjeh ostvarili već samim plasmanom među osam. Napravili smo golem posao i pričekat ćemo ždrijeb, ali koga god dobijemo, bit će nam teško. S druge strane, pravo je zadovoljstvo proći u četvrtfinale", rekao je Wesley Sneijder.

Foto: Facebook, Galatasaray

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.03.2013. u 17:23
    Gdje su sad oni što su se smijali Sneijderu da je otišao u Galatasaray
    Obrisan korisnik