Nogomet

Sneijder: "Dolazak u Galatasaray je bio ispravan potez, to najbolje potvrđuje pobjeda nad Schalkeom"

Maj Gašparac • četvrtak, 14.03.2013.
Sneijder: "Dolazak u Galatasaray je bio ispravan potez, to najbolje potvrđuje pobjeda nad Schalkeom"
Foto: EPA

Nogometaš Galatasaraya Wesley Sneijder prokomentirao je kako se odlazak iz milanskog Intera u turski klub tijekom zimskog prijelaznog roka pokazao kao dobar potez...

Turski Galatasaray pobjedom nad Schalkeom plasirao se u četvrtfinale Lige prvaka. U klub iz Istanbula tijekom zimskog prijelaznog roka iz Intera je stigao nizozemski nogometaš Wesley Sneijder, koji naglašava kako je time učinio ispravan potez.

"Pobjeda protiv Schalkea više od bilo čega drugoga potvrđuje ono što sam otprije znao, a to je da sam ispravno odlučio kada sam došao u Galatasaray", rekao je Nizozemac za De Telegraaf.

Sneijder u prvom dijelu ove sezone nije mnogo igrao za Inter, a veseli se većoj minutaži u momčadi turskog prvaka: "Najvažnije je da redovito igram nakon teškog vremena u Italiji i da sada mogu biti važan igrač za Galatasaray", poručio je.

U petak će se održati ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka, a Nizozemac se ne zamara tko će njegovoj ekipi biti protivnik u borbi za polufinale: "Ne brinem se oko toga s kime će nas ždrijeb spojiti", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.03.2013. u 21:51
    Igrač koji svakom timu donosi višu dimenziju.
    Obrisan korisnik