Nogomet

Hiddink: "Anži više neće izdvajati nebulozna sredstva za pojačanja"

Borna Rupnik • subota, 16.03.2013.
Hiddink: "Anži više neće izdvajati nebulozna sredstva za pojačanja"
Foto: EPA

Ruski bogataš Sulejman Kerimov, vlasnik Anžija iz Mahačkale, više neće izdvajati pretjerano velike iznose za pojedine nogometaše, tvrdi trener Guus Hiddink...

Među dobro poznatim nogometnim imenima koje je Anži iz Mahačkale uspio dovesti u svoje redove nalazi se i nizozemski stručnjak Guus Hiddink. Trener je ruskog prvoligaša nešto više od godine dana te je pritom mogao svjedočiti brojnim aktivnostima svog kluba na nogometnom tržištu.

"Svaki puta kada Anži krene u kupovinu, s druge nam strane udvostruče cijenu. Na to više nećemo pristati", odlučan je bio Guus Hiddink u razgovoru za BBC.

"No, nogometaši se više ne moraju pitati tko i što je Anži, odnosno što im je činiti. U samo godinu dana klub je postao prepoznatljiv i više neće izdvajati nebulozna sredstva za pojačanja, makar si ih može priuštiti", nastavio je Nizozemac.

Anži je svoj ovosezonski europski put završio protiv Newcastlea, koji je u četvrtfinale Europske lige prošao jednim pogotkom u 180 minuta. "Imidž Anžija izgrađen je ne samo u Rusiji, već i u Europi", kaže Hiddink i zaključuje: "Ljudi Anžiju pristupaju ozbiljnije, zato što je unutar kluba pristup ozbiljniji".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.03.2013. u 14:14
    nema onda ni pojačanja
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.03.2013. u 13:01
    hah ka malo ih je i bilo ccc
    Obrisan korisnik