Nogomet

Antun Palić zabija na Cipru, pogodio u visokoj pobjedi AEK-a

Branimir Korać • subota, 16.03.2013.
Antun Palić zabija na Cipru, pogodio u visokoj pobjedi AEK-a
Foto: Kristijan Komarica

AEK iz Larnace prekinuo je niz od tri utakmice be pobjede visokim slavljem 5:0 protiv Paralimnija. U pobjedi AEK-a među strijelce se upisao i nekadašnji mladi hrvatski reprezentativac Antun Palić...

Lošijim nastupima u posljednjih nekoliko utakmica AEK Larnaca udaljio se bodovno od samog vrha ljestvice i za vodećim dvojcem Anorthosisom i Apoelom zaostaje osam bodova. Tri utakmice bez pobjede bio je alarm koji je pokrenuo momčad i protiv Paralimnija je upisana visoka pobjeda 5:0.

Više od sat vremena AEK je lomio otpor Paralimnija, nije mogao do pogotka, a onda je krenula serija.

U 62. minuti mrežu gostiju načeo je Chando, a njegov primjer slijedili su i Nassir Maachi, Joan Tomas, Da Silva i hrvatski internacionalac Antun Palić.

Palić je u igru ušao u 69. minuti, a zabio je četvrti gol za domaćina u 86. minuti čime je i definitivno riješeno pitanje pobjednika. Inače, Paliću je opvo četvrti gol u dresu AEK-a ove sezone.

Ciparsko prvenstvo, 25. kolo:
AEK Larnaca - Paralimni 5:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik17.03.2013. u 02:25
    Svaka čast što pratiš, ali to samo rijetki prate........nažalost. Kako je samo APOEL napravio lijepu senzaciju prošle sezone!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik16.03.2013. u 23:51
    Dobro je da naši igrači igraju dobro u svim ligama! - Vjerovali ili ne ciparska liga je jača po konkurenciji nego naša ima 5 jakih klubova (Anarthosis,Omonia,Ael Limassol,Apoel,Aek Larnaca) a, 4 mogu kao u kval. za prvaka pa bude u gusto!
    Obrisan korisnik