Košarka

Sanders dobio opomenu od strane Bucksa nakon drugog uzastopnog isključenja

Branimir Korać • nedjelja, 17.03.2013.
Sanders dobio opomenu od strane Bucksa nakon drugog uzastopnog isključenja
Foto: EPA

Larry Sanders dvije utakmice zaredom ranije je napustio parket i to ne zbog šest osobnih pogrešaka već zbog isključenja. Slijedom nediscipline na parketu, Bucksi su mu izrekli opomenu i najavili ozbiljan razgovor...

Nakon što je Larry Sanders protiv Miamija u završnici susreta po drugi put uzastopno zaradio isključenje, u Bucksima nisu bili nimalo zadovoljni. Nezadovoljstvo nije toliko išlo prema sucima već prema njihovom igraču.

"Ako si profesionalac, onda se moraš i na terenu ponašati kao profesionalac. Suci ovdje dolaze odsuditi utakmicu, ne dolaze sa skrivenim namjerama. Poznajem sve te ljude, možeš se ne slagati s odlukom i zatražiti objašnjenje, dok god ne šteti momčadi, ne smeta mi emocionalan nastup", rekao je Jim Boylan.

Trener Bucksa najavio je i kako će sa Sandersom obaviti poseban razgovor. "S Larryjem sam razgovarao i ponovno ću. Isključenje u dvije utakmice zaredom nije dobro niti za igrača, a niti za momčad", dodao je Boylan.

Sanders je svjestan da je pretjerao i dodao je da će se pokušati suzdržati u budućnosti.

"Znam da je sucima teško suditi utakmice Miamija, isto tako je meni teško prihvatiti neke odluke. Trebao bih manje mariti za neke stvari i suzdržati se u budućnosti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!