Košarka

D'Antoni: "Mi prvaci? Smiješno, mora da se šalite"

Branimir Korać • subota, 23.03.2013.
D'Antoni: "Mi prvaci? Smiješno, mora da se šalite"
Foto: EPA

Iako su se Los Angeles Lakersi dovukli do osmog mjesta na Zapadu i imaju velike šanse za ulazak u doigravanje, Mike D'Antoni je pošteno "izribao" igrače nakon poraza od Washingtona. Slabašni Wizardsi su slavili usred Los Angelesa 103:100 i to nakon što su Lakersi ispustili čak 18 poena prednosti...

Unatoč povratku Paua Gasola i Kobea Bryanta, Los Angeles Lakersi su poraženi na svom parketu od Washington Wizardsa. Ovaj poraz je potpuno razbjesnio Mikea D'Antonija koji se obrušio na svoju momčad.

"Ako ne pojačamo koncentraciju i želju, nećemo ući u doigravanje. Ako i uđemo nekim čudom, otpuhat će nas u prvoj rundi. Ne možeš biti ozbiljna momčad bez dobrog protoka lopte i kvalitetne obrambene igre. Ne možeš, nemoguće je", govorio je D'Antoni.

Trener Lakersa se nije zaustavljao, bijesno je nastavio.

"Ovo je dobra momčad koja iz nekog razloga ne može biti na svom maksimumu u svakoj utakmici. U svlačionici sam im jasno rekao - kada stavite ruke i kažete 'prvaci' i izađete van, izgledate smiješno. Mi prvaci? Mora da se šalite", dodao je D'Antoni.

"Dok ne shvate važnost svakog posjeda lopte i obrambeno i napadački i dok ne istrče posve koncentrirani na teren, samo će se zavaravati. To je ono što rade u ovom trenutku."

Lakersi su trenutno osma momčad Zapada s priličnim šansama za hvatanje doigravanja. Niti glavni konkurenti ne briljiraju i to im dodatno pomaže.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaTop temaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • renimus24.03.2013. u 00:57
    to je tvoj posao mike, da ih dovedes u red i motiviras. kad se smijes njima, smijes se sebi. katastrofa od trenera je ovaj d'antoni. osim jedne super sezone u phenixu (imao je strasnu momcad), nema nikakav rezultat iza sebe
    renimus