Automoto

Webber: "Iskreno, mnogo toga mi je prošlo kroz glavu. Vidjet ćemo hoće li moj lijek biti dovoljan"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 25.03.2013.
Webber: "Iskreno, mnogo toga mi je prošlo kroz glavu. Vidjet ćemo hoće li moj lijek biti dovoljan"
Foto: EPA

Mark Webber nije promijenio svoj stav niti nakon isprike koju je dobio od momčadskog kolege Sebastiana Vettela. Iskusni Australac još uvijek "kuha" te je najavio kako će dobro promisliti o svojoj budućnosti...

Napad Sebastiana Vettela na svog momčadskog kolegu Marka Webbera i prvo mjesto na Velikoj nagradi Malezije još uvijek nije arhiviran, makar se šef momčadi Christian Horner već okreće nadolazećim izazovima.

Australski vozač nije želio izjaviti kako prihvaća Vettelovu ispriku: "Vettel je vrhunski vozač i mnogo se toga događalo u prošlosti među nama, a mnogo je puta sve završilo kako treba. Poštujem ga, ali imali smo plan prije utrke".

"Siguran sam da je Vettelu teško samo mirno voziti iza mene kada trebamo dovesti bolide do cilja, ali dva sam puta dobio uputu iz boksa da nećemo trošiti bolide jedan na drugome. Moglo se lako dogoditi da ostanemo bez svega", prepričavao je Webber.

Koliko će taj incident pokvariti odnose unutar Red Bulla? "Naravno da će ovo uzburkati duhove unutar momčadi i nažalost, ne možemo se sada više vratiti", bez zadrške odgovara Webber.

"Do sljedeće su utrke tri tjedna, srećom. Idem surfati u Australiju i nadam se da će mi to biti pravi lijek. Međutim, iskreno govoreći, mnogo toga mi je prošlo kroz glavu u zadnjih 15 krugova i tek ćemo vidjeti hoće li taj lijek biti dovoljan", najavio je Mark Webber te ostavio prostor i za neke radikalnije odluke.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.03.2013. u 15:21
    I tako su nijemci uspjeli uzgojiti još jednog prvaka-šupka :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.03.2013. u 12:56
    ma dajte koje su to gluposti. prešo ga je jer je bio brži i gotovo. ako vettel nije poštivo momčadsku odluku i webber je to vidio zašto se je on držo nje ko pijan plota? šta onda i on nije odlučio da će vozit full i gotovo. ono kojeg vraga sad izmišlja. jel možda hoće bit ko u mercedesu pa da... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • matbaric25.03.2013. u 12:40
    Vettel je definitivno pretjerao.... samo na svoju guzicu misli, a ovaj Webber mu je uvijek u sjeni... koja glupost.
    matbaric
  • M-G25.03.2013. u 11:48
    trapgio mislim da ga nije mogao napasti jer nebi završio utrku, morao je štedit gorivo...
    M-G
  • Obrisan korisnik25.03.2013. u 11:04
    trebo je i on njega napast
    Obrisan korisnik