Košarka

Objavljeni sastavi za Nike Hoop Summit, Mario Hezonja među desetoricom odabranih

Branimir Korać • utorak, 26.03.2013.
Objavljeni sastavi za Nike Hoop Summit, Mario Hezonja među desetoricom odabranih
Foto: fiba.basketball

Poznati su sudionici velikog Nike Hoop Summita u kojem se već tradicionalno susreću reprezentacija Amerike i Svijeta. Među desetoricom neameričkih talenata nalazi se i Mario Hezonja koji je dobio pozivnicu za nastup u Portlandu...

Rose Garden, dvorana Portland Trail Blazersa, ugostit će 20. travnja Nike Hoop Summit tijekom kojeg će se susresti i izabrane selekcije Amerike i Svijeta.

Amerikance predvodi niz talentiranih igrača, a ističe se ime Jabarija Parkera kojem se predviđa vrlo svijetla budućnost.

Ništa manje jaka nije niti selekcija Svijeta u kojoj se nalazi i naš mladi košarkaš Mario Hezonja. Hezonja je istaknut kao jedan od najatraktivnijih mladih svjetskih košarkaša i dobio je posebno poglavlje uz Andrewa Wigginsa i Sergeja Karaševa.

Jedina država koja daje dvojicu članova selekcije Svijeta je Francuska koju će predstavljati Mouhammadou Jaiteh i Livio Jean-Charles.

U selekciju Amerike izabrani su Aaron Gordon (Archbishop Mitty), Andrew Harrison (Travis), Aaron Harrison (Travis), Kasey Hill (Montverde Academy), Rondae Hollis-Jefferson (Chester), Demetrius Jackson (Marian), Jabari Parker (Simeon), Bobby Portis (Hall), Julius Randle (Prestonwood Christian) i Noah Vonleh (New Hampton).

Svijet će predstavljati Dennis Schröder (NY Phantoms Braunschweig), Nikola Ivanović (Budućnost), Gabriel Deck (Asociacion Quimsa Santiago del Estero), Dante Exum (Australian Institute of Sport), Andrew Wiggins (Huntington Prep), Sergej Karašev (Triumf), Mario Hezonja (Regal FC Barcelona), Mouhammadou Jaiteh (Boulogne), Livio Jean-Charles (Asvel) te Karl Towns Jr. (St. Joseph HS).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • rider1126.03.2013. u 21:53
    Mario budi đavliji i sad kao pravi senior odbij ovaj poziv!
    rider11
  • narada10826.03.2013. u 19:39
    To niste ni trebali objaviti, jer je bilo jasno da će Mario ići na taj summit. .. Šalu na stranu, šta se zna o malom Schröderu? U Njemačkoj se govori o velikoj budućnosti za tog dečka.
    narada108