Nogomet

Vučinić nakon remija s Engleskom: "Ovaj bod je poput pobjede"

Maj Gašparac • srijeda, 27.03.2013.
Vučinić nakon remija s Engleskom: "Ovaj bod je poput pobjede"
Foto: EPA

Reprezentacija Crne Gore odigrala je u utorak neodlučeno s Engleskom i zadržala prvo mjesto u skupini H kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo. Nakon susreta crnogorski nogometaši nisu skrivali svoje zadovoljstvo, no ističu i kako žale što nisu uspjeli uzeti puni plijen...

Engleska je u šestoj minuti povela preko Waynea Rooneyja, a crnogorski nogometaši bod su izborili zahvaljujući zgoditku Dejana Damjanovića u drugom poluvremenu.

"Počeli smo loše, ali probudili smo se na vrijeme. U drugom poluvremenu smo ih 'stisnuli' u šesnaesterac i zaslužili smo pobjedu. No, ne smijemo podcjenjivati ovaj rezultat, remi protiv jake momčadi kao što je Engleska predstavlja uspjeh za Crnu Goru", rekao je Damjanović nakon utakmice.

"Sada svi vjerujemo da se možemo boriti za prvo ili drugo mjesto u skupini", istaknuo je 31-godišnji nogometaš.

Slična razmišljanja je ponudio i napadač crnogorske reprezentacije Mirko Vučinić: "Ovaj bod je za nas poput pobjede i mogao bi imati ključnu važnost. još se do kraja igraju četiri utakmice, mi smo na vrhu skupine i to znači da možemo razmišljati o Brazilu", poručio je.

SP 2014, Skupina A

1Brazil 37:2+57
2Meksiko 34:1+37
3Hrvatska 36:603
4Kamerun 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.03.2013. u 20:03
    Ajmo Englezi!Samo treba prvo promjenit trenera,kakav smiješni Hodgson
    Obrisan korisnik
  • ZooM27.03.2013. u 19:02
    Daleko su oni još od plasmana, čekaju ih teške utakmice, doma protiv Ukrajine te u gostima kod Engleske i Poljske. Realno ovaj bod ih je najviše približio dodatnim kvalifikacijama, Brazil je još daleko..
    ZooM
  • Obrisan korisnik27.03.2013. u 16:31
    bravo crnogorci
    Obrisan korisnik