Nogomet

Modrić pošteđen težeg treninga, Vukušić propušta Parmu zbog viroze

Ante Zovko • petak, 29.03.2013.
Modrić pošteđen težeg treninga, Vukušić propušta Parmu zbog viroze
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Utakmice protiv Srbije i Walesa u kvalifikacijama te putovanja vezana za njih ostavila su traga na Luki Modriću kojeg Jose Mourinho nije forsirao uoči gostovanja kod Zaragoze. Ante Vukušić pak neće nastupiti protiv Parme.

Većinu momčadi Real Madrida čine reprezentativci koji su se razmiljeli diljem planete u zadnjih nešto više od tjedan dana. Logičan je umor nakon što su neki odigrali i po dvije cijele utakmice.

Luka Modrić bio je jedan od njih. Nastupio je i protiv Srbije u Zagrebu i protiv Walesa u Swanseaju, odigrao 180 minuta, pa je po dolasku u Madrid odradio lakši trening, zajedno s Ramosom, Arbeloom, Pepeom, Varaneom i Di Marijom prije odlaska u Zaragozu.

Napadač Ante Vukušić neće biti u sastavu Pescare koja gostuje kod Parme zbog visoke temperature, pa nije ni otputovao s momčadi na ogled 30. kola Serie A koji mu je mogao biti dvadeseti za talijanski klub.

Vrijeme radi protiv momčadi bivšeg Hajdukova kapetana jer je posljednja, s devet poraza u deset posljednjih utakmica. Spas je još nadohvat ruke, ali nešto drastično će se morati promijeniti da bi se to ostvarilo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.03.2013. u 18:52
    Lukica ponosan sam kako si se probio,počeo igrat kako znaš i utišao kritičare.
    Obrisan korisnik