Nogomet

Bilić: "Logično bi bilo da je završilo 1:1. Jako me brine što ne zabijamo"

Borna Rupnik • nedjelja, 31.03.2013.
Bilić: "Logično bi bilo da je završilo 1:1. Jako me brine što ne zabijamo"
Foto: Kristijan Komarica

Slaven Bilić nije uspio doći do pobjede protiv Rubina iz Kazana. Njegov je Lokomotiv iz Moskve ponovno poražen, a bivši izbornik smatra da bi neriješeno bilo najrealniji ishod...

Rubin iz Kazana, koji će u četvrtak u Europskoj ligi odmjeriti snage s engleskim Chelseajem, još uvijek aktualnim prvakom Starog kontinenta, svladao je u ruskom prvenstvu Lokomotiv iz Moskve 2:0. Hrvatski stručni stožer na čelu sa Slavenom Bilićem, nije imao previše razloga za zadovoljstvo.

"Treba čestitati Rubinu na pobjedi u utakmici koja nije bila spektakularna. U prvom su dijelu obje momčadi igrale loše, ali Rubinu se posrećio pogodak. U nastavku je Lokomotiv zaigrao bolje, a poslije sve tri zamjene počeli smo stvarati prilike", izjavio je nekadašnji strateg hrvatske nogometne reprezentacije.

"Rubin nas je onda čekao u protunapadima, a sudac nam je mogao dosuditi i jedan kazneni udarac, ali nije. Sve u svemu, logično bi bilo da je završilo 1:1, ali nije, jer je domaćin realizirao jedan od svojih protunapada", dodao je Bilić.

Kao glavni problem Lokomotiva, čije boje brane Vedran Ćorluka i Dario Krešić, hrvatski je trener istaknuo realizaciju, bez koje neće biti uspjeha.

"Jako me brine što ne zabijamo. Protiv Dinama smo stvorili brojne šanse, protiv Spartaka barem dvije ili tri, a protiv Rubina nismo realizirali niti jednu. Moramo početi zabijati, inače ćemo opet ostati bez bodova", zaključio je Slaven Bilić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik31.03.2013. u 15:24
    ha cuj jbga kad je bia tvrdoglav pa nije tia sammira u reprezentaciju gurat inace bi uletia umisto kontroliranog nogometa samo gledaj pa ces vidit...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.03.2013. u 12:53
    Kraj živog Miše!?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.03.2013. u 12:38
    nece na biro ceka njega misto u hajduka
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik31.03.2013. u 12:12
    A gazdarica podcrtala Europu kao cilj kad su potpisivali ugovor. Mislim da će Slaven uskoro na burzu rada.
    Obrisan korisnik