Nogomet

Barcelona uputila pismo žalbe Uefi zbog suđenja u Ligi prvaka

Josip Piršljin • četvrtak, 04.04.2013.
Barcelona uputila pismo žalbe Uefi zbog suđenja u Ligi prvaka
Foto: EPA

Vodstvo Barcelone bilo je iznimno nezadovoljno nakon utakmice njihovog kluba i PSG-a u četvrtfinalu Lige prvaka. Podnijeta je i žalba Uefi u kojoj se izražava nezadovoljstvo suđenjem i Ibrahimovićevim pogotkom iz zaleđa.

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka Barcelona je odigrala 2:2 na Parku prinčeva protiv PSG-a. Katalonci su dva puta vodili, no Parižani su u sudačkoj nadoknadi izvukli remi i s većom nadom putuju na uzvrat na Nou Camp. Čelništvo Barcelone nije bilo sretno zbog lošeg suđenja na utakmici.

Katalonska momčad se žalila Uefi na suđenje njemačkog djelitelja pravde Wolfganga Starka. Posebno ih je zasmetao prvi pogodak francuske ekipe kojeg je Zlatan Ibrahimović postigao iz evidentnog zaleđa.

"Uefi smo poslali pismo u kojem izražavamo naše nezadovoljstvo jer sudac nije primjenjivao pravila", rekao je glasnogovornik Barcelone Toni Freixa nakon što je uprava kluba održala izvanredni sastanak.

Blaugrana neće po dobrome pamtiti gostovanje u Parizu i zbog toga što se na utakmici protiv sastava Carla Ancelottija ozlijedio Lionel Messi. Iako se predviđalo kako će osvajač Zlatne lopte izbivati s travnjaka otprilike tri tjedna, najnovije procjene govore da će Argentinac i prije toga ponovno zaigrati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Showballs06.04.2013. u 20:03
    Jebeni licemjeri, ko i svi ostali klubovi. Ponašanje na razini razmaženog derišta. Kad je na njihovu štetu, onda i za najmanju sitnicu dižu buku, a kad im ide u korist, onda "no comment" i sl. izjave. Jadno...
    Showballs
  • Wilson05.04.2013. u 19:52
    Reci ti meni kaj bi trebala napraviti ekipa u čiju korist se sudi? Sama sebe prijaviti?
    Wilson
  • Wilson05.04.2013. u 19:51
    Zakaj bi oni šutjeli ako im to smeta? Ko brani ostalim klubovima da se žale na suđenje? Sve neki pametni, oni bi trebali šutjeti zbog Overbroa, ma da...Kome smeta nek se žali, vrlo jednostavno.
    Wilson
  • Obrisan korisnik05.04.2013. u 19:11
    Barceloni, realu, MU, Cityu, chelsei, arsenalu, milanu, interu, PSG (oni su se žalili na penal), Dinamu, Hajduku... zapravo ne sićam se kluba koji se nija žalija :) Naš HNS se žalija jer je Šimunić igra sa 2 žuta :D
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.04.2013. u 16:41
    Ovi iz Barcelone su se ugledali na Mourinha. Prošle sezone u polufinalu LP poslije prve utakmice Mourinhu su bila puna usta Bayernovog gola iz navodnog zaleđa, a kad je u uzvratu Ronaldo zabio za Real iz očitog zaleđa, Mourinho je mudro šutio, ni riječi o tome zaleđu nije bilo. U Barceloni i Realu... [više na forumu]
    Obrisan korisnik