Nogomet

Vuksan: "Pričekajmo ljeto, tek tada ćemo znati gdje će Ćorluka igrati sljedeće sezone"

Branimir Korać • petak, 05.04.2013.
Vuksan: "Pričekajmo ljeto, tek tada ćemo znati gdje će Ćorluka igrati sljedeće sezone"
Foto: Kristijan Komarica

Ime Vedrana Ćorluke u posljednje vrijeme se sve više spominje u engleskim medijima u kontekstu povratka u Premiership. Njegov menadžer Niki Vuksan ne želi nagađati što će se na ljeto dogoditi, ali potvrđuje interes brojnih klubova...

Odlazak iz Premiershipa u Bundesligu, a zatim u Rusiju, nije smanjio interes engleskih klubova za usluge Vedrana Ćorluke. Otočki mediji sve češće spominju Ćorlukino ime u kontekstu brojnih klubova i ne bi bilo veliko iznenađenje da se hrvatski reprezentativac na ljeto vrati iz Rusije u Englesku.

"Nije ništa čudno da se za Vedrana zanimaju brojni europski klubovi. Ćorluka je vrlo talentiran igrač i ima prednost što je univerzalni branič koji može igrati na dosta pozicija", izjavio je Ćorlukin menadžer Niki Vuksan za Izvestiju.

Rusi napominju kako u redu za pregovore stoje WBA, Everton, Bayer i još nekoliko talijanskih klubova, ali Vuksan tvrdi kako do ljeta neće biti ničega.

"Ne želim još uvijek govoriti o Vedranovoj budućnosti, on ima dugogodišnji ugovor s Lokomotivom i sada je teško išta predvidjeti. Pričekajmo do kraja sezone, tada će sve biti puno jasnije", poručio je Vuksan.

O Ćorluki je progovorio i nekadašnji vratar Lokomotiva Sergej Ovčinjikov koji smatra da bi njegov odlazak bio veliki udarac za moskovsku momčad.

"Vedran Ćorluka je i prije dolaska u Moskvu bio jako dobro poznat svim ljubiteljima nogometa. Ovdje je samo potvrdio svoju kvalitetu. On je jedan od lidera Hrvatske, fizički odličan igrač s vrlo dobrim razmišljanjem. S njim je Lokomotiv dobio sjajnog igrača iako smatram da nije do kraja pokazao svoj potencijal u dresu sadašnjeg kluba. U svakom slučaju, njegov odlazak bi bio ozbiljan udarac za Lokomotiv. Puno će toga ovisiti o njegovim željama i siguran sam da će se svaki trener, ukoliko Bilić ode, boriti svim silama za Ćorlukin ostanak jer tko bi se odrekao takvog igrača?"

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • irilov05.04.2013. u 17:35
    čiji je ono niki vuksan?
    irilov