Nogomet

Bilićevom Lokomotivu samo bod na domaćem terenu

Ivor Krapac • subota, 06.04.2013.
Bilićevom Lokomotivu samo bod na domaćem terenu
Foto: Kristijan Komarica

Moskovski Lokomotiv, čiji je trener Slaven Bilić, osvojio je samo bod protiv Tereka iz Groznog u 23. kolu ruskog nogometnog prvenstva. Momčad bivšeg izbornika hrvatske reprezentacije nije ostvarila željeno u susretu u kojem su oba pogotka pala vrlo rano...

Tražeći prekid dugog niza bez pobjede, Lokomotiv iz Moskve nije uspio doći do punog plijena pred svojim navijačima u 23. kolu ruske Premier lige. Momčad koju vodi Slaven Bilić odigrala je 1:1 protiv gostujućeg Tereka iz Groznog.

Lokomotiv je rano došao do pogotka, zaslugom Slovaka Jana Durice u petoj minuti, ali brzo je i ispustio to vodstvo. U sedmoj minuti je za 1:1 zabio Terekov Brazilac Mauricio, a pokazalo se da je taj pogodak bio posljednji na utakmici.

Vedran Ćorluka odradio je svih 90 minuta u obrani domaćina, a Dario Krešić bio je na klupi.

Lokomotiv je posljednju pobjedu ostvario još prije zimske stanke u ruskom prvenstvu, početkom prosinca prošle godine, s 1:0 protiv Alanije u Vladikavkazu. Loša serija rezultata, sa sveukupno pet uzastopnih ligaških utakmica bez pobjede, gurnula je Moskovljane na tek 10. mjesto ljestvice poslije nepotpunog 23. kola, s 33 boda, jednim manje od Tereka, koji je na devetoj poziciji.

Na vrhu ljestvice je moskovski CSKA, koji ima 55 bodova, 11 više od drugoplasiranog Zenita iz Sankt Peterburga, uz utakmicu više. Na petoj poziciji, posljednjoj koja vodi u Europu, nalazi se Dinamo iz Moskve, koji je u 23 kola prikupio 38 bodova.

Ruska Premier liga, 23. kolo:
Lokomotiv Moskva - Terek Grozni 1:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.04.2013. u 02:31
    Pokazalo se da je ipak bolje riješenje bilo otić u slabiji klub Premiershipa i pokušat izborit opstanak, nego otić u Lokomotiv koji ima solidan budžet, ali zeznutu limitiranu ekipu. To je realnost, Lokomotiv nema momčad za top 5. Također, Bilić se očito preračunao u načinu igre. Ne može bit... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • nido06.04.2013. u 23:35
    Uhh jbg. sutra Slavenu, nazalost, otkaz!
    nido