Nogomet

Bilić: "Napadi su nam završavali na 20 metara od gola, ali nemam zamjerki na igrače"

Branimir Korać • ponedjeljak, 08.04.2013.
Bilić: "Napadi su nam završavali na 20 metara od gola, ali nemam zamjerki na igrače"
Foto: Kristijan Komarica

Moskovski Lokomotiv je još jednom ostao kratak i bez pobjede. Serija utakmica bez tri boda nastavljena je na domaćem terenu protiv Tereka u susretu završenom 1:1, a Slaven Bilić je nakon ovog remija imao najviše zamjerki na realizaciju...

Nakon što je dobio potporu predsjednice kluba koja je poručila da je njegov posao siguran, Slaven Bilić je nešto mirnije mogao dočekati momčad Tereka iz Groznog. Bio je to protivnik po mjeri za Lokomotiv da se vrati na pobjedničke staze, međutim niti u ovom susretu Moskovljani nisu slavili, remizirali su 1:1.

"Moji igrači su bili bliže pobjedi. Igrali smo dobro, ali naši napadi su završavali na 20 metara od gola protivnika. Nedostajala su nam dva važna igrača u sredini terena s kojima bi bili puno opasniji u posljednjoj trećini , ali nemam što zamjeriti svojim igračima. Kreirali smo neke prilike, pogodili vratnicu i nedostajao nam je taj drugi pogodak", govorio je na pressici Bilić.

Predstavnike medija je zanimalo zbog čega je Caicedo utakmicu započeo na klupi i što je s veznjacima Glušakovim i Torbinskim.

"Vjerujem u Glušakova i Torbinskog, ali i mediji od početka sezone govore kako nam nedostaje igrač u sredini terena. Što se tiče Caiceda, krenuo sam s N'Doyeom, Caicedo je dobio priliku u drugom dijelu, ali nije ju iskoristio. Najveći problem nam je realizacija, malo golova postižemo i tu smo puno izgubili. No za to nisu krivi samo napadači."

"Oni koje sam poslao na teren su najbolji koje ovaj klub ima. Cijenim doprinos svakoga, ali promatrajući stanje na treningu i u glavama igrača, ovo je ono najbolje s čim raspolažemo", dodao je Bilić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.04.2013. u 11:55
    odličan trener izvuče više od potencijalnih mogućnosti igrača, dobar ili solidan takve igrače drži na realnoj razini, ni manje ni više, a loš trener ne iskoristi njihov potencijal i budu lošiji nego jesu. ne znam kakva je kvaliteta bilićeve ekipe, ali znam da po ovome nije odličan trener jer kakva... [više na forumu]
    Obrisan korisnik