Nogomet

Sović sumnja u Krstičevića: "Mislim da je trener Hajduka čuvao momčad u Zaprešiću"

Mišo Gulić • utorak, 09.04.2013.
Sović sumnja u Krstičevića: "Mislim da je trener Hajduka čuvao momčad u Zaprešiću"

Slaven Belupo je nakon remija sa Splitom u prvenstvu sada u potpunosti fokusiran na jednako važan Kup ogled s Hajdukom, koji također nije osjetio slast pobjede u posljednjem HNL kolu. Trener domaće momčadi Roman Sović uvjeren je da Splićani u srijedu neće uzdignutih ruku otići s koprivničkog stadiona...

Oba splitska prvoligaša tako će u svega tri dana testirati Koprivničane na njihovom stadionu, doduše različitim poslom, a dok su Crveni izvukli prvenstveni bod, Hajduk tek treba odigrati svoju utakmicu u okviru polufinala Hrvatskog nogometnog kupa.

Dan uoči utakmice, kako donosi službena klupska stranica, trener Slaven Belupa Roman Sović nije previše uvjeren kako je Hajduk u Zaprešiću silom prilika bio bez dijela igrača: "Mislim da je trener Hajduka Krstičević ipak kombinirao sa sastavom u Zaprešiću i da je neke igrače čuvao za sutrašnju utakmicu te da će na koprivnički travnjak istrčati sasvim drugačija momčad."

Baš kao i njegov kolega na klupi Hajduka, Sović smatra da je Kup velika prilika za njegovu momčad, a optimizam je podgrijao i povratak nekolicine ozlijeđenih igrača: "Kup je naša velika prilika i s obzirom na to da smo se igrački kompletirali, s optimizmom dočekujemo Hajduk. Nedostajat će nam samo oporavljenik Grgić te Brlek koji se jučer priključio treninzima, dok su nam ostali igrači na raspolaganju. Iako prošle subote nismo pobijedili Split vidjelo se da sigurno vrijedimo mnogo više nego što to pokazuju naši posljednji rezultati."

"Zbog toga zračim optimizmom uoči susreta s Hajdukom kojeg možemo dobiti samo ako ćemo igrati organizirano i borbeno kao sa Splitom. Osim toga, igramo na našem terenu i mislim da je to za nas prednost. Respektiramo Splićane koji imaju mladu i rastrčanu momčad i svjesni smo da u Koprivnicu dolaze po pobjedu, ali mislim da im u sutrašnjem susretu to neće uspjeti", najavio je trener Slavena.

Slaven Belupo i Hajduk s centra će u prvu polufinalnu utakmicu krenuti u 17 sati.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!