Košarka

Video: Lakersi dobili utakmicu i vjerojatno izgubili Kobea Bryanta, Thunder čuva prednost pred Spursima

Ivor Krapac • subota, 13.04.2013.
Video: Lakersi dobili utakmicu i vjerojatno izgubili Kobea Bryanta, Thunder čuva prednost pred Spursima
Foto: EPA

U pokušaju da zadrže osmo mjesto u Zapadnoj konferenciji i uđu u NBA doigravanje, Los Angeles Lakersi sinoć su se pobrinuli za jednu dobru vijest, ali čini se da ih čeka i jedna jako loša. Lakersi su pred svojim navijačima pobijedili Golden State Warriorse i time ostali ispred konkurenta Utah Jazza, koji je također slavio, no veliku brigu u žuto-ljubičastom dijelu Los Angelesa izazvat će ozljeda Kobea Bryanta, za koju se pretpostavlja da je teža. Osim u Kaliforniji, bilo je zanimljivo i drugdje, u borbi za pozicije prije nego regularni dio sezone sredinom idućeg tjedna bude priveden kraju...

Lakersi pobijedili, Kobeu stradala ahilova tetiva

Boreći se za ulazak u doigravanje, Los Angeles Lakersi (43-37) sinoć su ubilježili po jednu pobjedu i poraz. Do pobjede su došli sa 118:116 protiv Golden State Warriorsa (45-35) u STAPLES Centeru, ali ono drugo, iz njihova kuta gledanja, puno lošije, dogodilo se u drugom poluvremenu. Kobe Bryant, koji je u posljednje vrijeme igrao gotovo bez predaha, pretrpio je ozljedu ahilove tetive, sumnja se na lom, a ako se to potvrdi, bit će to prijevremeni kraj Bryantove sezone čak i u slučaju da Lakersi izbore play-off.

Kada je točno došlo do teške ozljede, zasad nije utvrđeno, ali pretpostavlja se da se to dogodilo u drugoj polovici četvrte četvrtine. Bryanta je rano u drugom poluvremenu prvo zasmetalo koljeno, problem s ahilovom tetivom pogodio ga je kasnije, a prvi strijelac i glavni adut Lakersa ostao je u igri do nešto više od tri minute prije kraja susreta.

"Ne mogu hodati", opisao je Kobe pred novinarima poslije utakmice: "Probao sam se osloniti na petu i staviti je pod pritisak, ali 'dolje' nije bilo ničega."

Prije nego je prisilno završio svoj nastup protiv Warriorsa, a možda i sezonu, Bryant je na parketu bio svih 45 minuta i za to vrijeme vodio Lakerse s 34 poena uz 9/21 iz igre i 12/16 iz slobodnih bacanja. Više detalja o težini ozljede bit će poznato poslije liječničkog pregleda u subotu ujutro po lokalnom vremenu.

Lakersi su osigurali pobjedu vraćajući se poslije devet poena zaostatka (107:98) sredinom posljednje četvrtine. Kada je Kobe napustio igru već su bili u egalu (109:109), a u završnih 60 sekundi okrenuli su minimalni zaostatak (116:115) s dva ubačena slobodna bacanja Stevea Blakea i jednim od dva Dwighta Howarda.

S druge strane, Warriorsi su promašivali i imali jednu izgubljenu loptu, s izlaskom Jarretta Jacka izvan granica igrališta 29 sekundi do kraja. Nakon što je Dwight Howard slobodnim bacanjem odveo domaće do 118:116 sekundu i pol prije kraja, gosti su skoro izveli nemoguće u situaciji kada su bili bez time-outa i morali pucati sa svoje polovice. No, Stephenu Curryju nije ušla dalekometna trica.

Na putu domaćina do pobjede, Pau Gasol istaknuo se s 26 poena, 11 skokova i 10 asistencija, svojim šestim triple-doubleom u karijeri, dok je Dwight Howard imao 28 poena i sedam skokova. Ozlijeđeni Steve Nash šestu utakmicu u nizu nije bio na raspolaganju Mikeu D'Antoniju.

Stephen Curry završio je s 47 poena za goste iz Oaklanda, 22 u prvoj četvrtini, a 32 do kraja prvog poluvremena. Ubilježio je i devet asistencija i šest skokova. Klay Thompson pridružio se s 25 poena i sedam asistencija, a David Lee s 19 poena i osam skokova. Kako je bilo i najavljeno, Andrew Bogut propustio je utakmicu zbog ozljede lijevog gležnja, pretrpljene u porazu od Oklahoma City Thundera večer ranije.

Utah Jazz (42-38) ostao je na samo pobjedu zaostatka za Lakersima uz domaćih 107:100 protiv Minnesota Timberwolvesa (29-50), protiv kojih sada imaju 3-0 u sezoni. U ponedjeljak će se sresti ponovno, tom prilikom u Minneapolisu.

U slučaju da Jazz dobije preostale dvije utakmice, a Lakersi izgube barem jednu, momčad iz Salt Lake Cityja bit će u prednosti zbog boljeg međusobnog omjera.

Jazz je u petak izveo preokret u posljednje četiri minute, poslije 98:97 za Timberwolvese. Glavnu ulogu pritom je imao raspoloženi Al Jefferson, koji se istaknuo i prije toga, završivši s čak 40 poena, uz 13 skokova i šest asistencija. S okruglih 40, Jefferson je izjednačio najbolji učinak u karijeri.

Mo Williams i Randy Foye pridružili su se s po 16 poena za domaće, a J.J. Barea je s 23 poena vodio goste. Timberwolvesi su bili bez Nikole Pekovića, kojeg muči ozljeda lista lijeve noge, a otprije nema Kevina Lovea, koji se neće vraćati u preostale tri utakmice do kraja sezone.

Lakersi prije završetka regularnog dijela sezone pred sobom imaju još dvije domaće utakmice, protiv San Antonio Spursa i Houston Rocketsa. Jazz će prvo biti u gostima kod Timberwolvesa, a potom u Memphisu, gdje će ih dočekati Grizzliesi.

Thunder korak bliže prvom mjestu na Zapadu

Oklahoma City Thunder (59-21) i dalje je u prednosti pred San Antonio Spursima (58-21) u borbi za prvu poziciju u Zapadnoj konferenciji, na kojoj će Thunder ostati čak i ako te dvije momčadi budu imale jednaki omjer pobjeda i poraza. Momčad iz Oklahoma Cityja je u prednosti zbog boljeg omjera protiv suparnika iz konferencije.

Thunder je u petak došao do gostujućih 106:90 protiv Portland Trail Blazersa (33-46) i time proslavio osvajanje prvog mjesta Sjeverozapadne divizije, ispred Denver Nuggetsa (54-25). Tu titulu osigurali su nešto ranije, porazom Nuggetsa u Dallasu.

Momčad Scotta Brooksa prelomila je utakmicu u Portlandu u trećoj četvrtini, koju su dobili s 26:7, uz glavnu ulogu Russella Westbrooka u tom razdoblju. Westbrook je u trećoj dionici imao 17 od svoja ukupno 33 poena.

Reggie Jackson završio je sa 17 poena, a Kevin Durant sa 16 poena, šest asistencija i pet skokova za Thunder, u čijim redovima nije bilo ozlijeđenih Kevina Martina i Kendricka Perkinsa. Will Barton je s 18 poena i sedam skokova vodio Blazerse, kojima su zbog ozljeda nedostajali Wesley Matthews i Nicolas Batum.

San Antonio Spursi su na domaćem parketu sa 108:101 pobijedili Sacramento Kingse (28-51), a glavnu ulogu pritom je imao Tony Parker, koji se vratio poslije propuštene tri od posljednje četiri utakmice zbog ozljede gležnja. Francuski razigravač istaknuo se s 22 poena i 10 asistencija, dok je prvi u pratnji bio Tim Duncan, koji je ubilježio 18 poena i šest skokova.

Iako pobjeda nije za bacanje u drugi plan, važnija vijest iz San Antonija došla je nešto ranije, prije izlaska na parket. Bez preciznog objašnjenja zbog čega se točno to dogodilo, Spursi su u petak otpustili iskusnog Stephena Jacksona, u odluci koja je, kako je opisao trener Gregg Popovich, bila najbolja za skupinu igrača koju vodi.

Jackson je u posljednje vrijeme bio u drugom planu, uglavnom promatrajući utakmice s klupe, a nagađa se da su Spursi strahovali da bi mogao izazvati nemir u svlačionici u završnici regularnog dijela sezone i doigravanju.

Pored toga, Spursi su u petak ostali i bez Borisa Diawa, ali ne za stalno, već za naredna tri do četiri tjedna, s prisilnom stankom zbog operacije kojom mu je uklonjena cista u kralježnici. Manu Ginobili također je izvan stroja, s nastavkom svoje pauze zbog ozljede zadnje lože.

Kingse su u porazu u San Antoniju vodili DeMarcus Cousins (19 poena, 12 skokova) i Jason Thompson (18 poena, šest skokova).

Oklahoma City Thunder će prije početka doigravanja pokušati zadržati prvo mjesto Zapada u dvije domaće utakmice, protiv Sacramento Kingsa i Milwaukee Bucksa. San Antonio Spursi prvo će biti u gostima kod LA Lakersa, nakon toga slijedi im ogled s Golden State Warriorsima u Oaklandu, a za kraj će pred svojim navijačima dočekati Minnesota Timberwolvese.

Grizzliesi pritisnuli Nuggetse

Memphis Grizzliesi (54-25) su u broju pobjeda i poraza dostigli Denver Nuggetse u borbi za treće mjesto Zapada, ali su i dalje u zaostatku zbog lošijeg međusobnog omjera (1-3). Grizzliesi su u petak u Houstonu s 82:78 pobijedili domaće Rocketse (44-35), prekinuvši niz od 13 poraza u tom gradu, dok su Nuggetsi u produžetku sa 108:105 izgubili na gostovanju kod Dallas Mavericksa (39-40).

Momčad iz Memphisa je u Houstonu slavila prvi put poslije travnja 2006., a do pobjede su došli izdržavši povratak domaćina nakon što su u prvom poluvremenu gubili i s 19 razlike. U napetoj završnici, Marc Gasol i Mike Conley ubacili su po jedno od dva slobodna bacanja poslije 78:78, a Tayshaun Prince zapečatio je stvar s dva od dva s crte slobodnih u posljednjim trenucima.

Na drugom kraju parketa, Rocketse je koštalo što je James Harden u završnici promašio baš sve, uključujući i dvicu kod zaostatka od 80:78 dvije sekunde do kraja. Harden u posljednjoj četvrtini nije ubacio nijedan od svojih sedam šuteva iz igre, a sveukupno je imao 30 poena sa samo 2/14 za dvicu, a 5/10 za tricu, uz 11/14 iz slobodnih bacanja. Dodao je sedam skokova i šest asistencija.

Ni ostali igrači Rocketsa nisu bili puno bolji u šutu iz igre. Sveukupno su ostali na samo 31 posto, 23/74, s 34 posto za tricu, 11/32.

Marc Gasol je s 15 poena, 12 skokova, pet asistencija, po tri osvojene lopte i blokade vodio Grizzliese. Zach Randolph ubilježio je 15 poena i osam skokova.

Denver Nuggetsi doživjeli su poraz u uzbudljivoj utakmici u Dallasu, u kojoj je O.J. Mayo prošao put od tragičara završnice četvrte četvrtine do junaka u produžetku. Kod 99:97 za Mavse 10 sekundi prije kraja četvrte dionice, Mayo je zabrljao izgubivši loptu u situaciji u kojoj je jedino trebao čekati prekršaj suparničke momčadi, što su gosti naplatili ubačajem Coreyja Brewera u kontri, ali iskupljenje domaćeg vanjskog igrača dogodilo se u dodatnih pet minuta.

Prije toga, Mayo je u posljednjim trenucima četvrte četvrtine propustio priliku za pobjedu, no s prvih pet poena za svoju momčad u produžetku, pobrinuo se za rezultatsku prednost u dodatnom periodu utakmice. Mavericksi su zadržali to vodstvo, odahnuvši nakon što je Andre Iguodala promašenom tricom kod zaostatka od 108:105 u posljednjim trenucima susreta propustio zadnju gostujuću šansu za izjednačenje.

Dirk Nowitzki i Vince Carter vodili su domaću momčad, Nowitzki s 22 poena i 10 skokova, a Carter s 22 poena, 12 skokova i sedam asistencija. O.J. Mayo završio je s 20 poena, najvećim brojem u više od mjesec dana, dodajući i šest asistencija.

Wilson Chandler, Andre Iguodala i Corey Brewer ubilježili su po 18 poena za Nuggetse, Chandler uz devet skokova, Iguodala sa šest asistencija i pet skokova, a Brewer uz pet osvojenih lopti.

Ty Lawson igrao je prvi puta poslije propuštenih osam od posljednjih devet utakmica zbog ozljede stopala. No, kako se ništa ne bi zakompliciralo, minutaža mu je bila smanjena, sa završetkom nastupa sedam minuta prije kraja četvrte četvrtine. Prije toga, Lawson je odigrao 19 minuta i ubilježio 13 poena.

U utrci za treće mjesto Zapada, Nuggetsi će do kraja sezone igrati kod kuće protiv Portland Trail Blazersa i Phoenix Sunsa, a između te dvije utakmice čeka ih gostovanje kod Milwaukee Bucksa. Memphis Grizzliesi će u izrazito važnoj utakmici ugostiti Los Angeles Clipperse, također kandidate za treću poziciju, potom im slijedi gostovanje kod Dallas Mavericksa, pa domaći ogled s Utah Jazzom.

LA Clippersi (53-26), koji s već osvojenom Pacifičkom divizijom imaju osigurano najmanje četvrto mjesto, ali bez prednosti domaćeg parketa na početku doigravanja budu li s lošijim omjerom od Nuggetsa ili Grizzliesa, ostali su u igri za treću poziciju s gostujućih 96:93 protiv New Orleans Hornetsa (27-53).

Na putu do pobjede, momčad Vinnyja Del Negra obavila je dobar posao u posljednjoj četvrtini, u koju su ušli sa šest poena zaostatka (63:57), a u prvoj polovici tog perioda igre gubili su i s 10 razlike. No, završnica utakmice bila je njihovo razdoblje. Hornetsi su nešto više od četiri minute do kraja vodili s 81:74, a 25 sekundi prije posljednje sirene na semaforu je stajalo 90:85 za Clipperse, koji su u preostalom razdoblju zadržali rezultatski plus.

Blake Griffin ubilježio je 20 poena, pet skokova i četiri asistencije, a Chris Paul 17 poena, 14 asistencija i sedam skokova za goste iz Los Angelesa. Eric Gordon završio je s 25 poena, a Robin Lopez s 19 poena i 12 skokova za Hornetse, koji su u završnici sezone bez ozlijeđenih Greivisa Vasqueza (gležanj) i Anthonyja Davisa (koljeno).

LA Clipperse do kraja sezone čeka ogled s Grizzliesima u Memphisu, a potom će u STAPLES Centeru dočekati Portland Trail Blazerse, pa u Sacramentu gostovati kod Kingsa.

Netsi osigurali četvrtu poziciju, u igri i za treću

Brooklyn Netsi (47-32) su s gostujućih 117:109 protiv Indiana Pacersa (49-30) postali sigurni za najmanje četvrto mjesto u Istočnoj konferenciji, a još imaju malu šansu dohvatiti i treće, na kojem se nalaze Pacersi. Momčad koju vodi P.J. Carlesimo prošla je Indianapolisom predvođena u posljednje vrijeme vrlo raspoloženim Deronom Williamsom, koji se istaknuo s 33 poena i 14 asistencija, a najveći dio dvojbi bio je otklonjen u prve dvije četvrtine, poslije kojih su Netsi vodili sa 69:50.

Brook Lopez i Joe Johnson dodali su po 24 poena za goste iz Brooklyna, obojica s po šest skokova, a Johnson i s četiri asistencije i tri osvojene lopte. David West (26 poena, devet skokova, tri osvojene lopte) i Paul George (21 poen) zabili su najviše u domaćoj momčadi.

Netsi će svoju priliku za proboj na treće mjesto tražiti protiv tri suparnika koji neće u doigravanje, na gostovanju kod Toronto Raptorsa i kod kuće protiv Washington Wizardsa i Detroit Pistonsa. Pacersi će prvo biti na gostovanju kod New York Knicksa, protiv kojih će se nadati zadržavanju malih izgleda za dolazak na drugo mjesto Istoka, koje Knicksi trenutno drže, a momčadi iz Indianapolisa potom slijedi dvoboj sa Celticsima u Bostonu i Philadelphia 76ersima kod kuće.

Na Istoku traje borba i za peto mjesto. Atlanta Hawksi (44-36) trenutno su ispred Chicago Bullsa (43-36) u toj utrci, a u slučaju da budu izjednačeni poslije 82 utakmica, prednost bi bila na strani Bullsa zbog boljeg međusobnog omjera (2-1).

Hawksi su u petak bili uspješni na domaćem parketu, sa 109:104 protiv Milwaukee Bucksa (37-42), koji su na poluvremenu vodili s 54:40, a rano u trećoj četvrtini i s 19 razlike (59:40). No, oslabljeni neigranjem Brandona Jenningsa i Larryja Sandersa, uz poštedu sa službenim objašnjenjem da su ozlijeđeni, gosti iz Wisconsina nisu izdržali do kraja utakmice.

Jeff Teague i Josh Smith upisali su po 24 poena za Hawkse, Teague s 10 asistencija, a Smith sa šest skokova i četiri osvojene lopte. Devin Harris imao je 19 poena, pet asistencija i tri osvojene lopte, a Al Horford 18 poena, 17 skokova i šest asistencija.

Monta Ellis završio je s 27 poena i čak 17 asistencija za Buckse, dodajući i osam skokova i pet osvojenih lopti. Ersan Ilyasova pridružio se s 25 poena i sedam skokova.

Chicago Bullsi ostali su u minimalnom zaostatku za momčadi iz Atlante poslije poraza u Torontu, s 97:88 za domaće Raptorse (31-48). Bila je to druga Torontova pobjeda nad Bullsima u razmaku od nekoliko dana, nakon što su u utorak u Chicagu slavili sa 101:98.

S ta dva poraza, momčad Toma Thibodeaua upotpunila je sliku loših nastupa protiv suparnika koji neće u doigravanje. Kako su nedavno izgubili i u gostima kod Detroit Pistonsa i Washington Wizardsa, omjer Bullsa u posljednjih pet ogleda s momčadima iz donjeg dijela poretka na Istoku sada je 1-4.

Amir Johnson istaknuo se s 24 poena i devet skokova, a Rudy Gay s 23 poena, pet osvojenih lopti i tri blokade za Raptorse. Carlos Boozer imao je 19 poena i 12 skokova, Nate Robinson 17 poena i šest asistencija, a Nazr Mohammed 16 poena i 13 skokova za Bullse, koji su i dalje oslabljeni.

Joakim Noah i Taj Gibson propustili su još jednu utakmicu, dok za Derricka Rosea nije poznato hoće li se ove sezone uopće vraćati na parket. Sve je manje vremena da odigra barem nešto prije početka doigravanja.

U utrci za peto mjesto Istoka, Atlanta Hawksi će do kraja sezone tražiti pobjede nad Toronto Raptorsima kod kuće i New York Knicksima u gostima, a trebat će im i poneki krivi korak Chicago Bullsa. Momčad Toma Thibodeaua prvo će biti na gostovanju kod Miami Heata, potom im slijedi ogled s Magicom u Orlandu, pa domaća utakmica protiv Washington Wizardsa.

Miami pobjedom proslavio povratak velike trojke

Miami Heat (63-16), već sigurno prvi na Istoku, kod kuće je došao do 109:101 protiv Boston Celticsa (40-39), koji teško mogu sa sedmog mjesta u konferenciji. Za Heat su prvi put u nekoliko tjedana zajedno igrali LeBron James, Dwyane Wade i Chris Bosh, a to je bio prevelik izazov za goste iz Bostona, koji su, već okrenuti doigravanju, nastupili bez Kevina Garnetta i Paula Piercea.

Prije ovog petka, James, Wade i Bosh su posljednji put svi bili na raspolaganju Eriku Spoelstri 29. ožujka na putu do gostujućih 108:89 protiv New Orleans Hornetsa, utakmicu nakon što je porazom u Chicagu prekinuta 27 pobjeda duga serija aktualnih prvaka. U međuvremenu, najduže je pauzirao Dwyane Wade, koji je propustio posljednjih šest susreta, a vratio se s 11 poena, sedam skokova i šest asistencija za 34 minute na parketu.

LeBron James istaknuo se s 20 poena, devet asistencija i šest skokova, Rashard Lewis s 19 poena, a Chris Bosh i Ray Allen s po 17 poena za Heat. Bosh je imao i sedam skokova. Oslabljene Celticse vodili su Jeff Green (25 poena, osam skokova) i Jordan Crawford (20 poena).

Dan nakon što su im Chicago Bullsi prekinuli 13 pobjeda dugi niz, New York Knicksi (52-27) približili su se osiguranju drugog mjesta na Istoku s gostujućih 101:91 protiv Cleveland Cavaliersa (24-55). Carmelo Anthony i J.R. Smith upisali su po 31 poen za Knickse, Anthony s 14 skokova, dok je Kyrie Irving s 31 poenom i šest asistencija vodio domaću momčad.

Knicksi su ponovno bili s jako niskom petorkom, bez ijednog klasičnog centra ili krilnog centra. Tyson Chandler, Amar'e Stoudemire, Kenyon Martin, Marcus Camby i Rasheed Wallace i dalje su na prisilnoj pauzi zbog ozljeda.

NBA

19.06.2013.
Miami Heat95:88San Antonio Spurs
18.06.2013.
Miami Heat103:100 *San Antonio Spurs
16.06.2013.
San Antonio Spurs114:104Miami Heat
13.06.2013.
San Antonio Spurs93:109Miami Heat
11.06.2013.
San Antonio Spurs113:77Miami Heat
09.06.2013.
Miami Heat103:84San Antonio Spurs
03.06.2013.
Miami Heat99:76Indiana Pacers
01.06.2013.
Indiana Pacers91:77Miami Heat
28.05.2013.
Indiana Pacers99:92Miami Heat
27.05.2013.
Memphis Grizzlies86:93San Antonio Spurs
26.05.2013.
Indiana Pacers96:114Miami Heat
25.05.2013.
Memphis Grizzlies93:104 *San Antonio Spurs
24.05.2013.
Miami Heat93:97Indiana Pacers
22.05.2013.
Miami Heat103:102 *Indiana Pacers
21.05.2013.
San Antonio Spurs93:89 *Memphis Grizzlies

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Carobnjak13.04.2013. u 22:00
    Bas u krivom trenutku se Kobe ozlijedio , kad im je najpotrebnije , zelim mu brz oporavak
    Carobnjak
  • Obrisan korisnik13.04.2013. u 14:25
    Steta za Kobea ali moglo se to i ocekivat-konstantno raubanje skoro bez predaha i to pogotovo sad, kad vise nije u cvijetu mladosti!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.04.2013. u 12:42
    GSW 16 slobodnih bacanja, LA 50...
    Obrisan korisnik
  • balaspo13.04.2013. u 10:56
    a jebiga, cijena forsiranja, pa on nije zadnjih koliko utakmica izlazija iz igre, dok su james, anthony i durant igrali po 30ak minuta, a plus sto je kobe dosta stariji od njih
    balaspo
  • Obrisan korisnik13.04.2013. u 10:28
    steta kobea pogotovo jer san se radova susretu okc-lal,sad ce to westbrook i durantula ubit lagano...ili ce se desit cudo da lal nevidi playoff sa mogucim porazom od san antonia zadnju a da utah dobije obe,vidicemo more li howard sad povuc jer u dobroj je formi,ko i gasol...
    Obrisan korisnik

NBA

19.06.2013.
Miami Heat95:88San Antonio Spurs
18.06.2013.
Miami Heat103:100 *San Antonio Spurs
16.06.2013.
San Antonio Spurs114:104Miami Heat
13.06.2013.
San Antonio Spurs93:109Miami Heat
11.06.2013.
San Antonio Spurs113:77Miami Heat
09.06.2013.
Miami Heat103:84San Antonio Spurs
03.06.2013.
Miami Heat99:76Indiana Pacers
01.06.2013.
Indiana Pacers91:77Miami Heat
28.05.2013.
Indiana Pacers99:92Miami Heat
27.05.2013.
Memphis Grizzlies86:93San Antonio Spurs
26.05.2013.
Indiana Pacers96:114Miami Heat
25.05.2013.
Memphis Grizzlies93:104 *San Antonio Spurs
24.05.2013.
Miami Heat93:97Indiana Pacers
22.05.2013.
Miami Heat103:102 *Indiana Pacers
21.05.2013.
San Antonio Spurs93:89 *Memphis Grizzlies