Nogomet

Prosinečki radi odličan posao u Turskoj, Kayserispor drži korak s konkurentima za Europu

Branimir Korać • nedjelja, 14.04.2013.
Prosinečki radi odličan posao u Turskoj, Kayserispor drži korak s konkurentima za Europu
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nogometaši Kayserispora odigrali su još jednu odličnu utakmicu na gostovanju i pobjedom 1:0 kod Gaziantepspora zadržali su korak s glavnim konkurentima za europske pozicije....

Robert Prosinečki preuzeo je Kayserispor u teškoj situaciji na dnu lige, ali je u međuvremenu napravio sjajan posao i doveo je klub do visoke šeste pozicije na ljestvici i do igre za Europu.

Nova pobjeda upisana je u gostima kod Gaziantepspora 1:0 čime je domaćin spriječen da uopće uđe u igru za prve četiri pozicije dok je Kayserispor ostao na četiri boda zaostatka za četvrtoplasiranim Bursasporom.

Pobjedu Kayserisporu donio je Bobo u 64. minuti nakon čega su domaćini pokušali nešto više napraviti i doći do poravnanja, ali je momčad hrvatskog stručnjaka uspješno privela meč kraju.

U sljedećem kolu Kayserispor dočekuje na svom terenu momčad Sivasspora, klub iz sredine ljestvice protiv kojeg Kayserispor itekako može tražiti sva tri boda.

S druge strane petoplasirana Kasimpasa ide u goste Ordusporu koji se grčevito bori za opstanak dok četvrtoplasirani Bursaspor ide u goste Antalyasporu, još jednoj momčadi koja se bori za Europu.

Uz malo sreće, naredno kolo moglo bi dodatno približiti Kayserispor željenim pozicijama.

Tursko prvenstvo, 29. kolo:
Gaziantepspor - Kayserispor 0:1

Tursko prvenstvo, ljestvica:
1. Galatasaray 59
2. Fenerbahče 52
3. Bešiktaš 46
4. Bursaspor 46
5. Kasimpasa 43
6. Kayserispor 42
...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik14.04.2013. u 21:29
    bravo legendo, samo naprijed
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik14.04.2013. u 19:03
    Sa Prosinečkim za kormilom reprezentacije bit ćemo svjetski i europski prvaci, i još prvaci i onih prvenstava koja se ni ne igraju
    Obrisan korisnik
  • Sensation14.04.2013. u 17:28
    bravo zuti. kod njega se tocno vidi sta trazi od ekipe. pokusavaju protiv svakoga imat veci posjetd lopte i preko jake sredine terena slomit protivnika. da je malo vise trcao i imao drugaciji stil zivota postao bi jedan od najvecih u svetskom nogometu, sada kao trener nemora trcati pa se nadam da... [više na forumu]
    Sensation