Nogomet

Sesar: "Protiv Lokomotive od prve minute idemo po gol, želimo u finale Kupa"

Branimir Korać • utorak, 16.04.2013.
Sesar: "Protiv Lokomotive od prve minute idemo po gol, želimo u finale Kupa"
Foto: Kristijan Komarica

Nogometaši Lokomotive i Cibalije odlučivat će u srijedu o putniku u finale Kupa. Prvi dvoboj u Vinkovcima završen je neriješenim rezultatom 1:1, a Vinkovčani se nadaju kako bi mogli do pozitivnog rezultata u Zagrebu i plasmana u finale...

Nakon gostovanja na Poljudu gdje je Hajduk uspio svladati Cibaliju 2:1 u susretu punom sudačkih pogrešaka, Vinkovčani su se okrenuli polufinalu Kupa. Na putu im stoji Lokomotiva koja je u Vinkovcima došla do dobrog rezultata i s 1:1 očekuje domaći dvoboj.

Iako su gosti došli do željenog rezultata, u Vinkovcima su uvjereni da imaju šanse za ulazak u finale.

"Siguran sam da možemo u Zagrebu do pobjede. I u dosadašnjim susretima smo igrali dobro, međutim nedostajalo je malo više sreće da ne budemo u borbi za opstanak. U Zagrebu ćemo od prve minute tražiti pogodak jer želimo u finale Kupa", prenosi riječi pomoćnog trenera Cibalije Siniše Sesara Glas Slavonije.

Na Poljudu je Cibalia primila dva pogotka iz zaleđa, doduše i njezin je bio postignut iz nedozvoljene pozicije, no u Vinkovcima su već prilično frustrirani brojnim sudačkim pogreškama na njihovu štetu.

"Svi su vidjeli da su sva tri pogotka postignuta iz zaleđa i pitanje je kako bi utakmica završila da je suđenje bilo u redu. Mi smo dobro stajali na terenu i da nije bilo još i tog isključenja Mišića, uvjeren sam da bismo uzeli bod, ako ne i sva tri", govorio je Sesar.

U susretu protiv Lokomotive neće biti isključenog Mišića, međutim u kadar se vraćaju neki igrači koji su propustili Poljud.

"Ne možemo računati na Mišića, a upitno je kakva će biti situacija s Jurićem koji mora obaviti ultrazvuk kako bi znali težinu ozljede. U kadar se vraćaju Terzić, Rugašević i Koledić tako da ćemo biti u mogućnosti složiti dobru momčad", referirao je pomoćnik Miroslava Bojka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!