Nogomet

Ivković: "Kao da Lokomotiva igra Ligu prvaka. Svejedno je tko nam sudi"

Igor Šestak • utorak, 16.04.2013.
Ivković: "Kao da Lokomotiva igra Ligu prvaka. Svejedno je tko nam sudi"
Foto: Kristijan Komarica

Nakon što su u 27. kolu MAXtv Prve lige s 5:1 "isprašili" Slaven Belupo, Lokosi se spremaju za uzvratnu utakmicu polufinala Kupa protiv Cibalije. Iz Vinkovaca su donijeli remi 1:1 i vjeruju kako će na stadionu u Maksimiru osigurati prolazak u finale, gdje će ih čekati bolji iz dvoboja Hajduka i Slaven Belupa. Tomislav Ivković koncentriran je isključivo na svoju momčad i vjeruje da je ona spremna za okršaj s Vinkovčanima.

Momčad Lokomotive u srijedu očekuje uzvratna utakmica polufinala Kupa. Nakon što su u Vinkovcima odigrali 1:1, Zagrepčani vjeruju u plasman u finale, što bi za njihov klub predstavljalo povijesni uspjeh.

Na tom tragu trener Tomislav Ivković kaže: "Čini mi se kao da Lokomotiva igra Ligu prvaka, a ja da sam se vratio u moje igračke dane. Ovo je za nas utakmica sreće i zadovoljstva, igračima nagrada za odličnu sezonu."

Napreduju radovi na Kajzerici

Dok prva momčad niže uspjehe na sportskom planu, uprava kluba nastoji modernizirati svoj kamp na Kajzerici. "Tko je bio ovdje prije godinu dana zna kako je izgledalo tada i može usporediti s današnjim stanjem", rekao je Ivković, a na tu se temu nadovezao i direktor Božidar Šikić: "Imamo teren s umjetnom travom, kao i onaj s prirodnom. Obnovili smo svlačionice i klupske prostorije, a taj prvi segment uređivanja Kajzerice stajat će nas oko milijun eura."

Njegovi igrači odigrali su odličnu utakmicu protiv Slaven Belupa prošlog vikenda i slavili s visokih 5:1 pa Cibaliju dočekuju u pozitivnom raspoloženju. "Moji su igrači rasterećeni. Svaku utakmicu dočekuju rasterećeni jer znaju da ću ja na sebe preuzeti krivnju za sve loše, a za sve dobro zasluge pripisati njima", izjavio je Ivković u najavi susreta.

Utakmicu Lokomotive i Cibalije sudit će Zlatko Šimčić, no to Ivkovića ne zanima. "Svejedno je tko nam sudi. Možete provjeriti u klubu da nikad nisam pitao tko će nam suditi neku utakmicu. Neka nam sude Slavonac u Vinkovcima, Riječanin u Rijeci i Splićanin u Splitu, meni je svejedno. Vjerujem u svoj rad i u svoje igrače", poručio je Lokomotivin strateg.

Uspjeh Lokosa u velikoj će mjeri ovisiti o igri Domagoja Antolića, jednog u nizu igrača koji su na posudbi iz Dinama i koji bi se svakako volio vratiti u svlačionicu Modrih: "Ne razmišljam o idućoj sezoni, već samo o finalu Kupa. Bilo bi lijepo završiti sezonu osvajanjem trofeja. Živimo za tu utakmicu i pozivam navijače da nam dođu pomoći."

Utakmica Lokomotive i Cibalije na rasporedu je u srijedu u 19 sati na stadionu u Maksimiru.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik16.04.2013. u 22:46
    lokosi igraju lijepo i tako mogu privuci nekaj ljudi. u novu PR agenciju mozda se i kroz medije bolje plasiraju
    Obrisan korisnik
  • terrible16.04.2013. u 18:20
    hoće, doći će ultrasi barem :D
    terrible
  • zdeso16.04.2013. u 17:09
    Normalno da je svejedno tko vam sudi kad se sudi uvijek u vasu korist bez obzira tko sudi.
    zdeso
  • Obrisan korisnik16.04.2013. u 16:50
    hoce biti vise od 50 gledatelja?
    Obrisan korisnik