Nogomet

Bojko: "Želimo pozitivan rezultat, a u toj utakmici pozitivan rezultat je prolazak u finale Kupa"

Mišo Gulić • srijeda, 17.04.2013.
Bojko: "Želimo pozitivan rezultat, a u toj utakmici pozitivan rezultat je prolazak u finale Kupa"
Foto: Ivana Strahija

Unatoč ne baš sjajnoj prvenstvenoj sezoni u kojoj se nalazi u grčevitoj borbi za opstanak, Cibalia i dalje odlično stoji u Kupu. Naime, pred Vinkovčanima je uzvratni susret polufinala u kojem ih na Maksimiru očekuje Lokomotiva...

Cibalia je u prvom dvoboju na svom stadionu odigrala 1:1 s gostima iz Zagreba, ali bez obzira na činjeni da nije ostvarila prednost pred uzvrat, među igračima vlada optimizam, jer ulazak u finale i borba za trofej samo po sebi su veliki motiv.

Trener vinkovačkog prvoligaša Miroslav Bojko skrenuo je pozornost i na probleme s ozljedama nekih prvotimaca: "Uoči odlaska u Zagreb imamo manjih problema s kadrom igrača. Kao što znate zbog crvenog kartona protiv Hajduka ne može igrati Mišić, Jurić je obnovio ozljedu, a Mazalović ima, još od prve utakmice Kupa, problema s listom. Zbog toga u Zagreb vodimo 19 igrača, jer do zadnjeg trena nećemo znati može li Mazalović nastupiti."

Ipak, bez obzira na spomenute probleme, Bojko u Zagreb ide po finale Kupa i naglašava da pritiska u momčadi nema: "Idemo u Zagreb odigrati najbolje što znamo. Želimo pozitivan rezultat, a u toj utakmici pozitivan rezultat je prolazak u finale Kupa. Kako god do njega došli."

"Nikakvog pritiska neće biti. Već plasman u polufinale Kupa, u kojem smo evo tri godine zaredom, jako je veliki uspjeh za Cibaliju. Nismo mi Dinamo pa da nam je uspjeh samo osvajanje Kupa. Moji igrači moraju samo odraditi ono što mogu i znaju i u utakmicu ući, ne pod nekakvim imperativom, nego zadovoljni što igraju polufinale Kupa", kazao je trener Cibalije, kako donosi Glas Slavonije.

Uzvratna utakmica polufinala Kupa počet će u 19 sati na stadionu Maksimir.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!