Nogomet

Navijači Lokomotiva upali na trening momčadi i tražili odgovore od Bilića

Marin Vuković • srijeda, 17.04.2013.
Navijači Lokomotiva upali na trening momčadi i tražili odgovore od Bilića
Foto: Kristijan Komarica

Tridesetak navijača moskovskog Lokomotiva pojavilo se na treningu momčadi i od trenera Slavena Bilića i igrača tražilo odgovore o situaciji u klubu i rezultatima kojima nitko ne može biti zadovoljan. Sve je ipak završilo u mirnom tonu i bez incidenta.

Oko 30 navijača Lokomotiva danas je upalo na trening Bilićeva sastava, što im je na kraju i dozvoljeno, ali uz pojačano osiguranje. Kako prenose ruski mediji, razgovor navijača s igračima i trenerom prošao je u mirnom tonu, a navijači ističu kako je ovo bilo tek upozorenje.

"Nije se dogodilo ništa posebno, na jutarnjem nas je treningu posjetilo tridesetak navijača. Nakon treninga održali smo sastanak na kojem su bili prisutni svi igrači i stručni stožer", rekao je za Sport-express igrač Lokomotiva Roman Šiškin.

"Navijači su imali neke svoje prigovore, ali sve je proteklo u mirnom tonu. Nije bilo ultimatuma, došli su nam dati podršku i potaknuti nas da izađemo iz krize jer samo zajedno možemo izaći iz problema", rekao je Šiškin.

Bilićeva momčad na ljestvici ruskog prvenstva zauzima tek deseto mjesto, a navijači već neko vrijeme prosvjeduju protiv predsjednice kluba Olge Smorodskaje i bivšeg hrvatskog izbornika.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!