Nogomet

Modrić ipak putuje u Dortmund, u Realu se nadaju njegovom nastupu

Branimir Korać • ponedjeljak, 22.04.2013.
Modrić ipak putuje u Dortmund, u Realu se nadaju njegovom nastupu
Foto: EPA

Iako se u prvi mah činilo da je Luka Modrić izgubljen za nastup protiv dortmundske Borussije, posljednje informacije govore kako postoje prilične šanse da ipak bude spreman i nastupi u ovom susretu. U prilog tome ide i činjenica što je njegovo ime među putnicima za Njemačku...

U Realu s velikom pozornošću prate razvoj situacije oko Luke Modrića te njegov oporavak uoči prvog susreta polufinala Lige prvaka u Dortmundu protiv Borussije.

Nakon što je ozlijedio mišić u dvoboju protiv Betisa, prve informacije su govorile kako je Modrić izgubljen i za Dortmund, međutim ispostavilo se da ipak nije riječ o težoj ozljedi već samo o istegnuću za što je inače predviđena pauza od oko tjedan dana.

Hrvatski reprezentativac ima veliku želju za nastupom protiv njemačkog predstavnika i putovat će u Dortmund, a kako napominju španjolski mediji, odluka o nastupu bit će donesena na dan utakmice. Španjolci također dodaju da će Modrić i ako bude spreman za nastup, najvjerojatnije krenuti na klupi i u nastavku utakmice dobiti priliku jer u Realu ne žele riskirati i izgubiti ga na duže vrijeme.

Dok Modrićev nastup i nije nemoguć, u Dortmundu definitivno neće biti Brazilca Marcela koji je prisiljen na dužu pauzu.

U susretu protiv Betisa ozljedu je zaradio i Karim Benzema, međutim on će biti posve spreman za susret protiv Borussije, jednako kao i Diego Lopez.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Sensation22.04.2013. u 19:14
    protiv presinga kakav igra dortmund, barca, i naravno spanjolska reprezentacija su igraci poput modrica idealan lijek. modric nepanicari kada ga napadnu 2 ili 3 igraca, rijesava s tocnim dodavanjem ili cak prodorima. to se vidjelo na euru protiv spanjolske. oni vecinom po trojica napadaju igraca... [više na forumu]
    Sensation
  • ZooM22.04.2013. u 19:11
    BVB je dostigla svoj maksimumu ulaskom u polufinale, dobri su ali Real je jači, aktualni Real nije ona ekipa iz prve faze natjecanja po u skupinama, u formi su se od tada digli značajno..
    ZooM
  • Obrisan korisnik22.04.2013. u 17:07
    to je sigurno i da je 100% zdrav ne bi počeo jer Mou je proziran kada se taktike tiče,2 destruktivca u veznoj liniji bilo kada bilo gdje moraju biti i igrati..a posebice jer je polufinale..nema tu rizika sa njegove strane al mu to neće pomoći jer neće proći dalje pokraj ovakvog BVB koji je u 2... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.04.2013. u 16:38
    i da je 100 posto sprema nebi poceo
    Obrisan korisnik