Nogomet

Video: Brazil s Neymarom, Patom i Ronaldinhom remizirao protiv Čilea

Branimir Korać • četvrtak, 25.04.2013.
Video: Brazil s Neymarom, Patom i Ronaldinhom remizirao protiv Čilea
Foto: EPA

Nogometaši Brazila nastavili su s odigravanjem prijateljskih utakmica pa su tako u Belo Horizonteu ugostili reprezentaciju Čilea s kojom su remizirali 2:2...

Još jedna u nizu prijateljskih utakmica Brazila koji čini sve da bi se što bolje pripremio za Svjetsko prvenstvo kojem je domaćin sljedeće godine. Brazilci su najavili da će u svakom mogućem terminu odigravati prijateljske utakmice i tako doći do onog idealnog sastava za SP.

Tako su u Belo Horizonteu ugostili reprezentaciju Čilea s kojom su odigrali 2:2 u susretu u kojem su propustili priliku za pobjedu.

Čileanci su prvi došli do vodstva i to na samom početku susreta kada je Marc Gonzalez dobro reagirao na odbijenu loptu vratara Diega Cavalierija.

U 15. minuti domaćin je bio blizu poravnanja, Jadson je pogodio gredu, a na odbijenu loptu je najbolje reagirao Ronaldinho, no njegov pokušaj je obranio vratar Johnny Herrera.

Ipak, do kraja prvog poluvremena Brazilci su uspjeli poravnati i to nakon što je Neymar dobro izveo korner, a rever glavom poslao loptu u mrežu.

U drugom dijelu domaćin je stigao do preokreta, Alexandre Pato je asistirao Neymaru za 2:1, međutim Eduardo Vargas je lijepim golom iz daljine poravnao na konačnih 2:2.

U samom finišu susreta Čile je ostao bez isključenog Braulia Leala, međutim ostalo je premalo vremena do kraja da bi domaćini iskoristili brojčanu premoć.

Prijateljska utakmica:
Brazil - Čile 2:2.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Sensation26.04.2013. u 22:38
    gledao sam tekmu, brazilu je gorilo svaki puta kada cile krene prema naprijed..jednostavnim dodavanjima su im brzo dolazili pred gol.. ronaldinha nisam primjetio cijelo drugo poluvrijeme, u 80i nekoj sam skuzio da ga scolari nije zamjenio na poluvremenu. pokusavali su igrati lijepo, ali nekako ima... [više na forumu]
    Sensation
  • Obrisan korisnik25.04.2013. u 15:21
    dobro da brazil nije morao u kvalifikacije za predstojeće svjetsko prvenstvo, jer ne vjerujem da bi prošli! ako ih suci neće gurat, ne vjerujem da mogu daleko, barem ne s ovakvom igrom kakvu prezentiraju!
    Obrisan korisnik