Nogomet

Pepe: "Ako postoji momčad koja može dostići ovaj zaostatak, onda smo to mi"

Branimir Korać • četvrtak, 25.04.2013.
Pepe: "Ako postoji momčad koja može dostići ovaj zaostatak, onda smo to mi"
Foto: EPA

Iako je Real teško poražen s 4:1 u prvom susretu polufinala Lige prvaka u Dortmundu, iz madridskog tabora najavljuju kako će učiniti sve da dođu do preokreta i plasmana u finale...

Real je glatko poražen u Dortmundu protiv Borussije, ali igrače još uvijek nije napustio optimizam. Pepe je odigrao jako lošu utakmicu, ali smatra da će drugačija priča biti na Santiago Bernabeuu gdje je Real sposoban za čudo,.

"Nismo zadovoljni konačnim rezultatom, ali ako postoji momčad koja može to preokrenuti, onda smo to mi. U uzvratu moramo postići barem tri gola, a to za nas nije nemoguće. Napravili smo to puno puta, posebno na domaćem terenu. Nismo dobro ušli niti u utakmicu, a niti u drugo poluvrijeme i radili smo iste pogreške. Ako ne budemo ponavljati te pogreške i u svakoj minuti se budemo borili kao da nam je posljednja, imat ćemo šanse za finale", smatra Pepe.

Raphael Varane nije toliko govorio o uzvratu koliko o razočaranju konačnim ishodom.

"Nismo očekivali ovakav rezultat, očekivali smo puno bolji rasplet jer smo s velikim ambicijama ušli u utakmicu. Izgubili smo od vrlo agresivne momčadi koja je bila čvrsta i nije nam ostavila puno prostora. Lewandowski je odigrao jako dobro i nismo ga mogli zaustaviti, ovo je neuspjeh cijele momčadi, a ne pojedinca."

Malu nadu Realu dao je Mats Hummels čija je pogreška omogućila Cristianu Ronaldu da dođe do pogotka koji će možda nešto značiti Realu u uzvratu.

"Mislim da možemo biti iznimno ponosni na svoj nastup u ovom susretu. Odigrali smo sjajno i oduševljen sam kako smo reagirali nakon moje pogreške. Ovo je sjajan rezultat, ali Real je puno jači na svom travnjaku. Napadat će nas svih 90 minuta, bit će to najteža utakmica u našim karijerama, ali ako izdržimo, imat ćemo zašto biti ponosni. U dobroj smo situaciji, ali nismo još u finalu. Bayern je uvjeren da će dovršiti posao, a istom se i mi nadamo."

Dio krivice za primljeni pogodak priznao je i Neven Subotić koji nije uspio dobiti dvoboj s Lukom Modrićem.

"Mislim da je rezultat na kraju realan jer smo stvorili puno prilika i sjajno se branili. Ne smije nas ovo ponijeti jer smo obavili tek pola posla, idemo u Madrid i znamo da nas tamo čeka jako teška zadaća. Prije Hummelsove pogreške nisam dobio dvoboj s Modrićem i snosim dio krivice za gol. Kod nas je pravilo, ako pojedinac pogriješi, onda je to momčadska pogreška. Ako pojedinac zabije gol, onda je to momčadski uspjeh. Nije Lewandowski zabio četiri gola, to je učinila momčad."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Sensation26.04.2013. u 21:58
    prilicno dobar tecaj na x2..
    Sensation
  • Obrisan korisnik26.04.2013. u 14:21
    Real u prethodne tri utakmice s Borussijom ni u jednoj nije bio niti blizu pobijede, tako da, ako sad slučajno i pobijede, ne vjerujem da će im to biti dovoljno za prolaz. BVB jednostavno ove sezone igra najljepši nogomet u LP i zaslužili su finale.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.04.2013. u 16:00
    Ja sam siguran da BVB neće ni u Madridu izgubiti,i da će vam opet zabiti minmalno 2 gola!!Gledam sinoć kako Robert Jarni potcjenjuje,pa i plljuje po Borussiji kazavši da očekuje lagani prolaz Reala i da je Real kvalitetom daleko ispred Dortmunda.Ok,znam da je Jarni subjektivan,ali ipak mogao je... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.04.2013. u 15:38
    Dosta realno razmišljanje igrača...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.04.2013. u 14:29
    Kakvog su oni mesara platili masne milijune, smiješan igrač!
    Obrisan korisnik