Nogomet

Video: Prosinečkom izmaknula senzacija, Fenerbahče preokrenuo i pobijedio s 11 metara

Borna Rupnik • nedjelja, 28.04.2013.
Video: Prosinečkom izmaknula senzacija, Fenerbahče preokrenuo i pobijedio s 11 metara
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Kayserispor je pod vodstvom Roberta Prosinečkog odigrao još jednu dobru utakmicu. Na gostovanju kod Fenerbahčea malo je nedostajalo da kući ne krene praznih ruku...

Galatasaray je na najboljem putu da osvoji naslov prvaka u Turskoj, a drugoplasirani Fenerbahče zadržao je teoretske šanse pobjedom nad Kayserisporom u 31. kolu turskog prvenstva.

Fenerbahče, koji tri kola prije kraja zaostaje sedam bodova za Galatasarayem, slavio je 2:1, premda su nogometaši Roberta Prosinečkog poveli već u sedmoj minuti, kada je strijelac bio Cleyton.

Na poluvremenu su u momčad Fenerbahčea ušli Sow i Kuijt, koji su u 57. minuti režirali akciju za izjednačujući pogodak Nizozemca.

Tih 1:1 na semaforu je stajalo sve do 89. minute, kada je precizan s bijele točke za sva tri boda Fenerbahčea bio Baroni.

Fenerbahče je prošlog tjedna stigao nadomak finala Europske lige - ima prednost 1:0 s domaćeg terena protiv portugalske Benfice, a Kayserispor je na osmom mjestu s 43 boda, koliko imaju i šesti Genclerbirligi te sedmi Trabzonspor.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.04.2013. u 12:56
    Dobro gura Pros sa Kayserijem!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik28.04.2013. u 23:45
    imao sam ih na listicu :D
    Obrisan korisnik