Nogomet

Ronaldo: "Nije me briga hoće li Mourinho ostati, brinem se za sebe i Real"

Branimir Korać • srijeda, 01.05.2013.
Ronaldo: "Nije me briga hoće li Mourinho ostati, brinem se za sebe i Real"
Foto: EPA

Borussia je uspjela u Madridu zadržati prednost iz prvog susreta i proći u finale Lige prvaka. Madriđani su uspjeli postići dva pogotka, ali to im nije bilo dovoljno za prolaz...

4:1 prednost iz prvog susreta bila je ipak prevelika da bi Real uspio protiv Borussije napraviti čudo i doći do ulaska u finale. Učinili su Madriđani sve da dođu do preokreta, ali nisu uspjeli.

"Mogli smo zabiti tri gola i to bi definitivno promijenilo stvari. Znali smo da ako rano dođemo do pogotka da će se utakmica posve promijeniti jer Borussia nije preuzimala inicijativu. Nije nam se smio dogoditi taj visoki poraz u Dortmundu. Dali smo sve na travnjaku, ali nije išlo, nisam zadovoljan niti svojom igrom, uopće nisam osjećao noge", rekao je nakon susreta Cristiano Ronaldo.

Ronaldo nije htio govoriti o budućnosti Josea Mourinha koji je dao naslutiti na pressici nakon susreta da će na kraju sezone napustiti Real.

"Nije me briga hoće li Mourinho ostati ili ne, brinem se samo za sebe i Real. Imam ugovor na još dvije godine i ne razmišljam o produženju. Gdje god igram razmišljam samo o pobjeđivanju."

Jedan od junaka Borussijinog prolaza bio je vratar Roman Weidenfeller koji je odlično čuvao svoja vrata.

"Ovo je čudesno, ušli smo u finale Lige prvaka. Stvarno smo iscrpljeni, ali napravili smo veliku stvar. Bilo je jako teško, stvorili su veliki pritisak na početku i na kraju utakmice i nije bilo lako to izdržati", pričao je Weidenfeller.

Euforičan je bio Kevin Grosskreutz koji želi uživati u ovim trenucima i ne želi još misliti na finale.

"Wembley mi još nije u mislima, želim ovaj veliki uspjeh dobro proslaviti s momčadi, a o finalu ćemo razmišljati kada dođe vrijeme za to. Bilo je jako tijesno, Real nas je pritisnuo u završnici susreta, ali smo izdržali i pokazali da smo veliki klub koji je zaslužio mjesto u finalu Lige prvaka."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.05.2013. u 10:46
    Baš me iznenadila ovakva izjava ovog skromnog mladića. Još ne shvaćaš koliko te košta ta tvoja prepotencija?!
    Obrisan korisnik
  • ALGHAZANTH01.05.2013. u 23:56
    Cmizdri pičkice, samo cmizdri...
    ALGHAZANTH
  • The Phantom01.05.2013. u 16:05
    Samo triba izbacit i ric Real iz izjave.
    The Phantom
  • Gale01.05.2013. u 15:57
    A ovaj egoist ovo izjavljuje pa ja sam iznenađen :-P ....... sram ga bilo uopće nije došao na jučerašnju tekmu :-)
    Gale
  • Obrisan korisnik01.05.2013. u 14:35
    nema brige za kristinu,ona i bez novog ugovora para ima pa nemora plakat ko mi sta cemo radit 15 god.za ono sta on dobije u misec dana..samo trofejima u realu nije toliko bogat pa mora kmecat..
    Obrisan korisnik