Nogomet

Hrvoje Čale preselio u Belgiju, Lovrena želi Atletico Madrid

Bernard Jurišić • srijeda, 01.05.2013.
Hrvoje Čale preselio u Belgiju, Lovrena želi Atletico Madrid

Njemačkim mukama Hrvoja Čale napokon je došao kraj. Nekadašnji lijevi branič Dinama, zaprešićkog Intera i turskog Trabzonspora pronašao je novi klub u Belgiji. A novi klub bi ovog ljeta mogao potražiti i Dejan Lovren...

Nakon turskog Trabzonspora i njemačkog Wolfsburga, novi klub Hrvoja Čale je belgijski Waasland-Beveren. Riječ je o klubu koji je uoči ove sezone ušao u prvu belgijsku ligu i sačuvao prvoligaški status i za dogodine.

28-godišnji Čale je nakon odlaska iz Dinama 2008. godine dobro igrao u Trabzonsporu, što mu je osiguralo transfer u Bundesligu. No, u Wolfsburgu se od 2011. nije uspio nametnuti i konačno je dobio "izlazno pismo" i karijeru će nastaviti u Belgiji. S Waasland-Beverenom je potpisao ugovor do kraja sezone 2014/15.

Klub bi narednog ljeta mogao promijeniti i reprezentativni stoper Dejan Lovren. Njegov loš status u francuskom Lyonu skrenuo je pažnju brojnih uglednih europskih klubova, a posljednji koji je javno iskazao zanimanje za 24-godišnjeg Lovrena je madridski Atletico.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.05.2013. u 15:17
    e jala hrvatskog....
    Obrisan korisnik
  • lambik02.05.2013. u 09:18
    Ajde, uvecava se hrvatska kolonija u Belgiji, neka nas je. Valjda nece proci kao Dino Skvorc, koji je neslavno nestao iz Mechelena a da nije odigrao niti jednu utakmicu. WB ce se i iduce sezone vjerojatno boriti za ostanak u ligi. Usput, klub je naslijednik onog Beverena koji je ne tako davno dobio... [više na forumu]
    lambik
  • nido02.05.2013. u 07:27
    Volio bih da Dejo ode u bundesligu, u bilo koji klub. Recimo da bi bilo super kad bi Hertha sada pojacala obranu sa Lovrenom :-)))
    nido
  • Obrisan korisnik01.05.2013. u 23:54
    Lovren će u roku 3 godine igrat u Lokomotivi, koja će do tad bit četvrtoj ligi sukladno zakonu uređene države članice EU.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.05.2013. u 23:33
    Hrvoja calu ne bi pozelio ni najboljem treneru.
    Obrisan korisnik