Nogomet

Kovač uoči Crne Gore: "Uvijek želimo pobijediti"

Bernard Jurišić • srijeda, 29.05.2013.
Kovač uoči Crne Gore: "Uvijek želimo pobijediti"
Foto: Ivana Strahija

Hrvatska U20 nogometna reprezentacija u Metkoviću nastavlja pripreme za početak novog kvalifikacijskog ciklusa. Momčad Nike Kovača danas od 17 sati očekuje završnica Regionalnog kupa protiv reprezentacije Crne Gore...

Mlade reprezentacije Hrvatske i Crne Gore danas od 17 sati igraju završnicu Regionalnog kupa. Domaćin je Metković, a hrvatski izbornik Niko Kovač najavio je današnji dvoboj:

"Jasno da težimo pobijediti i u posljednjoj utakmici ovog turnira. Imamo iste ambicije kao Crna Gora, čeka nas početak kvalifikacija u Lihtenštajnu. Ima nas trenutno 18, svi koji nemaju problema s ozljedama dobit će minutažu. Vidjet ćemo kako će momci nastaviti nakon tri utakmice koje smo do sada dobili. Uvijek želimo pobijediti, posebno pred našom publikom jer ovdje još nikad nismo igrali, pa nam je drago što smo tu u Metkoviću. Nadamo se da nas čeka kvalitetna utakmica, neka pobijedi bolji, ponekad možda i sretniji".

Izbornik Crne Gore Dušan Vlaisavljević zahvalio se domaćinima na gostoprimstvu i najavio ovu utakmicu, ali i naredne akcije svoje momčadi:

"Veliko nam je zadovoljstvo što smo ovdje. Naša dva saveza imaju vrlo prijateljske odnose, često se susrećemo na ovakvim utakmicama. Siguran sam da smo u ovoj regionalnoj ligi mi zaslužili biti prvi u svojoj, a Hrvatska u svojoj skupini. Pred same kvalifikacije čeka nas možda i najjača provjera, koja će nam odlično poslužiti da vidimo u kakvoj smo formi. Očekujem da ćemo igrati dobro i da ćemo se predstaviti u lijepom izdanju."

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik29.05.2013. u 14:55
    ako želite pobijediti ne smijete izgubiti...ili igrati neriješeno....
    Obrisan korisnik