Nogomet

Tymoščuk otkrio ime novog kluba, nakon četiri godine vraća se u Rusiju

Branimir Korać • ponedjeljak, 03.06.2013.
Tymoščuk otkrio ime novog kluba, nakon četiri godine vraća se u Rusiju
Foto: Kristijan Komarica

Ukrajinski reprezentativac Anatolij Tymoščuk još ranije je najavio kako će ovog ljeta napustiti Bayern. Nedavno je to potvrdio i predsjednik Bavaraca Karl-Heinz Rummenigge koji je dodao da će Tymoščuk ime novog kluba objaviti odmah nakon finalnog dvoboja Njemačkog kupa...

Na kraju je tako i bilo. Ukrajinac nije htio remetiti mir u pripremi finala te je odlučio istupiti nakon službenog završetka sezone.

Ugovor s Bayernom mu je istekao, nije bilo obostrane želje za produženjem suradnje i Tymoščuk se vraća u redove Zenita iz kojeg je i došao u Bayern.

"Unatoč brojnim ponudama iz velikog broja zemalja, odlučio sam vratiti se u klub u kojem sam imao puno lijepih trenutaka. Ugovor mi počinje 1. srpnja i naredne dvije godine bit ću igrač Zenita. Nadam se da ću s njim ponovno ostvariti odlične rezultate", rekao je Tymoščuk.

Inače, u Zenitu je boravio od zime 2007. godine do ljeta 2009. kada je za nešto više od deset milijuna eura preselio u minhenski Bayern.

Najveći dio karijere Tymoščuk je proveo u Šahtaru iz Donecka u kojem je i izgradio nogometno ime. Ove sezone u dresu Bayerna je ukupno odigrao 29 utakmica i to većinu ušavši s klupe. Postigao je jedan pogodak, onaj u pobjedi protiv Freiburga 2:0.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik03.06.2013. u 21:59
    vraca se majci rusiji,bravo decko
    Obrisan korisnik
  • cameosis03.06.2013. u 14:11
    svim autorima sportneta mala lekcija: RUMMENIGGE NIJE PREDSJEDNIK BAYERN MÜNCHENA - RUMMENIGGE NIJE PREDSJEDNIK BAYERN MÜNCHENA - RUMMENIGGE NIJE PREDSJEDNIK BAYERN MÜNCHENA - RUMMENIGGE NIJE PREDSJEDNIK BAYERN MÜNCHENA
    cameosis
  • Obrisan korisnik03.06.2013. u 11:30
    dobro pojačanje za zenit!
    Obrisan korisnik