Nogomet

Slaven Bilić ipak ostaje na klupi Lokomotiva i sljedeće sezone

Josip Piršljin • srijeda, 05.06.2013.
Slaven Bilić ipak ostaje na klupi Lokomotiva i sljedeće sezone
Foto: Davor Sajko

Bivši hrvatski nogometni izbornik Slaven Bilić čini se ipak ostaje na klupi moskovskog Lokomotiva. Bilić je u srijedu ujutro odradio sastanak s vodstvom kluba, a ruski mediji tvrde kako mu je pružena nova prilika.

Slaven Bilić se u srijedu sastao s Upravnim odborom Lokomotiva vezano uz nastavak njegove karijere na klupi tog moskovskog kluba. Prema pisanju ruskih medija, Biliću je pružena nova prilika, te će i sljedeće sezone voditi momčad.

Nakon sastanka koji je počeo u 8 sati Bilić je rekao novinarima kako im još ništa ne smije govoriti po tom pitanju, te da pričekaju službeno priopćenje kluba koje će izaći tijekom dana. Ruski mediji su ipak došli do informacija po kojima je Biliću ukazano povjerenje, ali uz određene uvjete.

Bivši hrvatski izbornik dobit će "odriješene ruke" za kupnju novih igrača i za provođenje priprema, ali ukoliko ne ostvari plasman prikladan ugledu Lokomotiva, suradnja će se prekinuti. Naime, Bilić mora biti među prva četiri kluba na tablici ruske Premier lige.

Lokomotiv je preuzeo prošlog ljeta nakon što je s hrvatskom reprezentacijom ispao u skupini Europskog prvenstva. Iako je na početku imao solidne rezultate, njegova je budućnost na klupi Moskovljana došla u pitanje nakon što je sezonu završio tek na devetom mjestu od 16 klubova što je najgori plasman u povijesti ove momčadi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • bobrock05.06.2013. u 15:43
    Lokomotiva ima lose igrace i los tim i ne moze tu ni sveti Bilic puno napraviti. Pogledao sam nekoliko njihovih utakmica i osim Corluke tu nema pravog igraca. N'doye i Pavlyuchenko nisu ta klasa igraca da bi mogli potegnuti Lokomotivu u europska natjecanja. Srednji red je teski mediokritet. Ako se... [više na forumu]
    bobrock
  • nidjo151005.06.2013. u 15:41
    ja sam ih očekival negdje na toj poziciji,al ne zato što bilić nema pojma kak neki ovdje tvrde,nego zato što cska,zenit,spartak i anži imaju jače ekipe,a rubin,dinamo pa i kuban su puno uigranije ekipe i duže igraju skupa.a za sljedeću sezonu mislim da ciljaju previše,mislim da im je maksimum... [više na forumu]
    nidjo1510
  • Obrisan korisnik05.06.2013. u 15:07
    Bez obzira što ima loše rezultate, drago mi je što je ostao zbog svih dežurnih dušebrižnika. Svaki trener treba dobit priliku na barem 2 godine, jer znanje ne nestaje preko noći. Ljudi koji huškaju Bilićevu smjenu od kad je došao su gamad i nerealni su. To su naše domaće HNL navike i nije ni čudo... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.06.2013. u 15:00
    Istina nisu ga ni trebali zaposliti. Kako je sam hrvatska bajno igrala pod njegovim vodstvom posljednje četri godine,pitam se kako je uopće našao klub!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik05.06.2013. u 14:52
    sezona mu je prošla kako tako tako da je ćak i malo iznenađenje što je ostao u klubu on i njegov strućni štab-Više sreće iduće sezone
    Obrisan korisnik