Nogomet

Bilić: "Iznio sam svoju viziju za budućnost, sada je na Lokomotivu da povuče potez"

Branimir Korać • petak, 07.06.2013.
Bilić: "Iznio sam svoju viziju za budućnost, sada je na Lokomotivu da povuče potez"
Foto: Kristijan Komarica

Slaven Bilić sa svojim stručnim stožerom još uvijek ne zna hoće li i sljedeće sezone voditi Lokomotiv iz Moskve. Moskovski Savjet direktora tek treba donijeti konačnu odluku bez obzira na stav predsjednice Olge Smorodskaje koja je sklona ostavljanju Bilića na klupi...

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić ne može se pohvaliti uspješnom sezonom u Lokomotivu iz Moskve. Ambicije kluba su bile visoke i nisu ispunjene stoga je budućnost Bilića u Lokomotivu prilično neizvjesna.

"S predsjednicom Smorodskajom sam imao intenzivne sastanke, razgovarali smo i sa Savjetom direktora gdje smo ustvrdili da je sezona bila neuspješna i da preuzimam odgovornost u domeni trenera za nju. Iznio sam svoj stav što bi se trebalo napraviti da se u idućoj sezoni ostvare bolji rezultati", izjavio je Bilić za Sportske novosti.

Istaknuo je i kako su nužne i određene igračke promjene koje bi dovele do boljeg rezultata.

"To je moja vizija i uvjeren sam da se s pravilnim ekipiranjem može do dobrog rezultata. Savjet nas je saslušao, postavio određena pitanja i sada je na njemu odluka po pitanju budućnosti."

Bilić je dodao kako je izvjesno da će se sa svojim pomoćnicima pojaviti u Moskvi na početku priprema 13. lipnja, a što će se naknadno događati, to je u rukama uprave kluba.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.06.2013. u 16:56
    Čekaj, jel to znači da hoćeš reći da je Igor Štimac kvalitetan trener i izbornik? Pa Bilić nas je savršeno spremio za oba Eura, novinari su mu predbacivali što nije uzeo 3 boda protiv Italije, alo, Italije, gdje igraju Pirlo, Buffon, De Rossi, Di Natale, Balotelli, Marchisio... Velike pobjede... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.06.2013. u 16:41
    Moj biliću jedino šta tebe spašava je klauzula od 6M eura
    Obrisan korisnik
  • Sensation07.06.2013. u 16:37
    netko drugi bi preuzeo odgovornost i otisao..
    Sensation
  • Obrisan korisnik07.06.2013. u 16:35
    Pa nema on baš neku ekipu ali Lokomotiv je tu negdje po kvaliteti između četvrtog i sedmog mjesta!Problem je što je on sa dosta slabijim klubovima od Lokomtiva kiksao,i što nijednoj od tih ekipa osim Mordoviji nije uzeo 6 bodova u 2 utakmice!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.06.2013. u 15:47
    Ja neznam o čem vi pričate,pa ljudi moji jel vi znate kakvu on momčad ima kada mu je Čorluka tehnički najpotkovaniji igrač???Pa ovo je uspjeh što je on napravio s ovakvom momčadi....pazite njemu mora jedan Zapater igrat veznog igrača jer nema kog drugog stavit.Jad i bjeda od momčadi.
    Obrisan korisnik