Nogomet

Mujdža: "I nas je iznenadilo pet golova na kraju, nije bilo baš tako lako"

Branimir Korać • subota, 08.06.2013.
Mujdža: "I nas je iznenadilo pet golova na kraju, nije bilo baš tako lako"
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Bosna i Hercegovina odnijela je vrijednu pobjedu s gostovanja u Latviji. U konačnici je slavila s visokih 5:0 iako nakon utakmice igrači ističu da baš i nije bilo tako lako kako se činilo...

Glatkih 5:0 za Bosnu i Hercegovinu u Rigi ispunilo je očekivanja navijača, ali i nadmašilo očekivanja igrača. Latvija se pokazala kao čvrst i obrambeno neugodan protivnik u prvih 45 minuta, ali u nastavku je kvaliteta došla do izražaja.

Mensur Mujdža je nakon susreta isticao kako baš i nije bilo tako lako kao što rezultat pokazuje.

"Vidjelo se i u prvom poluvremenu koliko je bilo teško unatoč igraču manje kojeg su imali, branili su se jako dobro. Međutim na poluvremenu smo se dogovorili da nastavljamo po istom i da će gol doći kad-tad. Srećom zabili smo vrlo brzo, mislim da smo potpuno dominirali i zasluženo slavili", istaknuo je za sportsport.ba Mujdža.

Igrač Freiburga je očekivao pobjedu, ali je i njega iznenadio konačan broj pogodaka.

"Nismo očekivali da ćemo zabiti baš pet golova. No oni su igrali s igračem manje i na kraju ostali bez snage što smo mi iskoristili. Ova visoka pobjeda će nam puno značiti", dodao je.

Ono što je najvažnije iz ovakvog susreta je da među igračima nije bilo nekih značajnijih ozljeda. "Nisu Latvijci bili nježni, igrali su grublje nego inače, ali osim tog manjeg problema Rahimića koji je morao na šivanje, na kraju nismo imali problema s ozljedama i s te strane možemo biti zadovoljni."

SP 2014, Skupina A

1Brazil 37:2+57
2Meksiko 34:1+37
3Hrvatska 36:603
4Kamerun 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • hanson08.06.2013. u 15:05
    da si ovo napisao jučer imao bi 14 minusa umjesto pluseva i gomilu pljuvačkih komentara na svoj. A di su sad te velike hrvatine i pljuvači i mrzitelji bosne?!
    hanson
  • narada10808.06.2013. u 11:30
    BiH ne samo nakon ovog kola najbolja sa Ex-YU.
    narada108
  • Obrisan korisnik08.06.2013. u 09:28
    Bravo NASI.
    Obrisan korisnik