Nogomet

Guus Hiddink produžio ugovor s Anžijem na još jednu sezonu

Branimir Korać • utorak, 11.06.2013.
Guus Hiddink produžio ugovor s Anžijem na još jednu sezonu
Foto: Davor Sajko

Čelnici Anžija zadovoljno su potvrdili kako će Guus Hiddink voditi njihov klub i sljedeće sezone. Unatoč brojnim nagađanjima o odlasku, Hiddink je tako neposredno po završetku sezone vrlo brzo dogovorio nastavak suradnje...

Ime Guusa Hiddinka uvijek se provlači kada neki veliki klub traži trenera. Tako se ovih dana često moglo čuti vezano uz klupu PSG-a, posebice nakon što postaje sve izvjesnije da će Carlo Ancelotti otići prema Madridu.

Međutim, Hiddink ipak neće mijenjati klub. Ostaje i dalje trenerom Anžija iz Mahačkale s kojim ima velik ugovor, a prošle sezone završio je na trećem mjestu što je zadovoljilo čelnike kluba.

"Obje strane su se vrlo brzo dogovorile oko produženja ugovora. Odlučili smo aktivirati klauzulu u ugovoru prema kojoj Hiddink ostaje naš trener i sljedeće sezone i na obostrano zadovoljstvo suradnja je obnovljena. Jako sam sretan", objavio je direktor Anžija Konstantin Remčjukov.

Hiddink je u Anžiju od veljače prošle godine, a u klubu ne kriju ambiciju prema kojoj bi se već sljedeće sezone borili za naslov prvaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Yakov11.06.2013. u 23:44
    ispravak, s psv-om
    Yakov
  • robbaron11.06.2013. u 22:50
    Ono kaj je radil s Australijom, J. Korejom i Ajaxom dugo ne bude niko.
    robbaron
  • Obrisan korisnik11.06.2013. u 21:02
    taj je čovjek oduvijek samo za novcima trčao- južna korea, australija, rusija, turska, anži, a u to vrijeme su ga tražili svi najbolji svjetski klubovi
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik11.06.2013. u 18:30
    nije lud da ide
    Obrisan korisnik