Nogomet

Drago Gabrić novi angažman našao u Sloveniji

Bernard Jurišić • subota, 15.06.2013.
Drago Gabrić novi angažman našao u Sloveniji
Foto: Duje Bonačić

Bivši veznjak Hajduka i Rijeke, 27-godišnji Drago Gabrić, karijeru će po drugi put nastaviti u inozemstvu. Nakon što se iz Hajduka otisnuo u Tursku, ovog ljeta će Rijeku zamijeniti Slovenijom...

Drago Gabrić u novoj će sezoni nositi dres slovenskog Domžala. Nakon što je na kraju protekle sezone dobio "otpusno pismo" na Kantridi, 27-godišnji veznjak pronašao je angažman u trećeplasiranoj momčadi slovenskog prvenstva.

S Domžalama je Gabrić potpisao jednogodišnji ugovor, a formalno će biti na posudbi iz Rijeke s kojom nije dogovorio uvjete raskida ugovora. To mu je drugi odlazak u inozemstvo u karijeri. Iz Hajduka je 2009. preselio u turski Trabzonspor, jednu sezonu proveo na posudbi u Ankaragucuu, a onda se nakon teške prometne nesreće u svibnju 2011. opet vratio u Hajduk.

Prošlu sezonu proveo je u Rijeci, no ni tamo se nije uspio izboriti za mjesto u momčadi. Odigrao je tek 12 utakmica, od čega samo u jednoj svih 90 minuta, dok u proljetnom dijelu sezone nije ubilježio ni jednu minutu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.06.2013. u 19:00
    Po meni on ni prije te nesreće nije bio nešto. Solidan u svim segmentima ali baš ni u jednom nije iskakao... rekao bi totalno prosječan igrač velikog srca. Ostati će zapamćen zbog prezimena i nesreće.
    Obrisan korisnik
  • Mithrandir15.06.2013. u 17:22
    Kljućna stvar je teška prometna nesreća iz 2011-e. Nakon toga više ništa nije isto.
    Mithrandir
  • Obrisan korisnik15.06.2013. u 16:34
    a obecavao je dok je igrao za hajdug
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik15.06.2013. u 15:16
    sretno u inozemnom angažmanu nakon onog gorkog Turskog iskustva
    Obrisan korisnik