Košarka

Hrvatska reprezentacija do 20 godina upisala još jedan poraz od Slovenije

Branimir Korać • ponedjeljak, 17.06.2013.
Hrvatska reprezentacija do 20 godina upisala još jedan poraz od Slovenije
Foto: Davor Sajko

Hrvatska košarkaška reprezentacija do 20 godina u sva susreta protiv slovenskih vršnjaka u Svetom Martinu na Muri upisala je poraze. Prvog dana poražena je 95:89 dok je drugog dana Slovenija slavila 84:80...

Slovenska košarkaška reprezentacija do 20 godina u oba susreta bila je bolja od hrvatskih vršnjaka. Susreti su igranu u Svetom Martinu na Muri gdje se Hrvatska priprema za predstojeće Europsko prvenstvo, a Slovenci su došli u goste kako bi odradili ove dvije utakmice.

Drugi dvoboj Hrvatske i Slovenije bio je ravnopravan za razliku od prvog susreta u kojem je Hrvatska velikom serijom u posljednjoj minuti uspjela popraviti dojam i upisati poraz 95:89.

U drugom susretu Slovenija je slavila 84:80, međutim tu su Milačićevi izabranici odigrali neizvjesniju završnicu, no ipak kvalitetnija Slovenija nije dozvolila iznenađenje.

Odličnu utakmicu odradili su Antonbio Boban koji je ubacio 21 poen te Henrik Širko koji je dodao 15 poena. Kod Slovenije najefikasniji bili su Fifolt sa 16 i Rupnik s 15 poena.

Prijateljska utakmica:
Hrvatska U-20 - Slovenija U-20 80:84

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • renimus17.06.2013. u 16:24
    jel milacic i dalje trener alkara?
    renimus