Nogomet

Bilić: "Bio sam silno motiviran u svom prvom pravom klupskom projektu, imao sam velike ambicije"

Zvonka Keliš • srijeda, 19.06.2013.
Bilić: "Bio sam silno motiviran u svom prvom pravom klupskom projektu, imao sam velike ambicije"
Foto: FaH

Bivši hrvatski izbornik te sada i bivši trener moskovskog Lokomotiva Slaven Bilić netom po raskidu ugovora s ruskom momčadi priznao je kako je ostao razočaran što s njome svoj ugovor te samim time ciljeve i ambicije nije uspio ostvariti.

Nakon što je prije nekoliko dana smijenjen s pozicije trenera moskovskog Lokomotiva, bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić za Sportske Novosti kazao je kako će mu sada trebati neko vrijeme da mu se slegnu dojmovi te da mu je žao što je njegova avantura u Rusiji tako brzo završila.

"Dajte mi još koji dan da se slegnu dojmovi, još sam vruć od potpisa sporazumnog raskida, imam obveza koje moram u Moskvi odraditi prije nego se vratim u Split", bile su prve Bilićeve riječi nakon čega je opisao kako je došlo do razlaza između njega i njegove sada već bivše momčadi.

"Klub je dao priopćenje i mogu ga samo ponoviti, zaključili smo našu suradnju raskidom bez pretenzija ili zamjerki, kako Rusi kažu kad više nema nikakvih međusobnih obveza", kazao je sada bivši trener Lokomotiva te je nadodao: "Sporazumno smo raskinuli ugovor i u konačnici sam zadovoljan da smo se razišli korektno, onako kako smo i započeli.

No, budući da Bilićev ugovor s Lokomotivom nije potrajao pune tri godine na koliko je bio potpisan, naravno da ostaje žal za onime što je bivši hrvatski izbornik htio i mogao učiniti s tom momčadi: "Naravno da sam razočaran, nisam došao u Lokomotiv da bih ostao kratki period. Imao sam velike ambicije s klubom i bio silno motiviran u svom prvom pravom klupskom projektu. Dogovarali smo strategiju za tri sezone i slagali se oko načina kako ostvariti ciljeve."

"Nažalost, stvari su otišle u drugom smjeru i kao i svakog trenera, tako je i mene ovaj epilog razočarao. No, to je takav posao", zaključio je Bilić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik20.06.2013. u 00:23
    ha,ha, velike ambicije..Bilić i trenerski posao dva različita svijeta..
    Obrisan korisnik
  • Duje7719.06.2013. u 23:18
    Razočaran, s par milja u džepu.
    Duje77
  • lambik19.06.2013. u 19:32
    Slavene, majstor si bio i ostat ces. Glavu gore i samo naprijed!
    lambik
  • Obrisan korisnik19.06.2013. u 18:06
    Znam da je potpuno off topic ali... Srijeda je, a nema engleskog pacijenta. Obicno sam oko ovih doba cito njegova djela.. Fali mi :( :( :( :(
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.06.2013. u 16:41
    Slavene uvijek cemo pamtiti tvoje pobjede.Nadam se da ce u sljedecem klubu imati više strpljenja i vjere u tvoj rad,zaslužuješ pravu priliku.Mladi Slaven
    Obrisan korisnik